”Am acceptat că mai am trei, patru ani maxim de jucat la nivel înalt. Nu vreau să joc mai mult de atât așa că în următorii trei ani vreau să mă bucur de snooker și să joc într-un circuit care este puțin mai potrivit pentru cât vreau eu să joc. Așa că voi putea juca, dar nu voi mai fi un sclav la progarmul obișnuit de a juca turneu după turneu”, a declarat Ronnie pentru Metro.
Programul din snooker a fost unul extrem de aglomerat în sezonul 2020/2021. Openul Irlandei de Nord, UK Championship, Openul Scoției și World Grand Prix s-au jucat unul după altul, fără nicio zi de pauză, la Milton Keynes, între 16 noiembrie și 20 decembrie.
https://i.eurosport.com/2020/12/29/2962720.jpg
Snooker
Mădălin Gal și Eduard Riti, câștigătorii Century Snooker Open si RST Junior League – Etapa 3
17/05/2022 LA 11:56

Planurile lui Ronnie

”Nu mai pot juca și fi competitiv la felul în care se joacă în aceste momente, se joacă în fiecare zi. Nu există o separație între un turneu și altul. Aș vrea să joc până la 55 de ani, cred că mai pot juca la nivel înalt, dar nu voi putea juca săptămână de săptămână”, a declarat el.
”Am observat că dacă ajung în fazele finale ale unui turneu, nu mai țin pasul cu tinerii. Nu este doar ceva fizic, ci mai degrabă ceva psihic și ce ține de vârstă”, a afirmat Ronnie.
”Aș putea juca în meciurile de exhibiție, dar aș vrea să am o platformă. Un fel de Seniors Tour, dar nu cred că e cazul încă de asta la mine, vreau să fac ceva între, unde să fie jucătorii încă capabili de break-uri de 147 să vină și să joace la un nivel înalt.
Ar fi opt sau 10 turnee pe an, cam așa. Este ceva ce voi face după ce termin cariera pe circuitul principal, dar voi vrea să joc în continuare”, a informat Ronnie.
Snooker
Ronnie O'Sullivan și-a dezvăluit planurile. Obiectivul cel mare, un nou record mondial
12/05/2022 LA 12:47
Snooker
De la Crucible la RST Snooker Club, pentru CENTURY Snooker Open, în perioada 06-08 Mai
04/05/2022 LA 20:15