Au participat peste 50 de jucători din toate colțurile țării dar și din străinătate (Republica Moldova), iar cel care și-a adjudecat trofeul a fost Babken Melkonyan (român de origine armeană). Acesta a triumfat în finala disputată împotriva lui Rareș Sinca cu scorul de 3-0. Au fost realizate numeroase break-uri, dintre care cel mai mare i-a aparținut lui Rareș Sinca (85 de puncte).
După disputarea finalei competiției avem prima impresie din partea câștigătorului Babken Melkonyan: "De la începutul sezonului tot încercam să obțin o victorie și mă bucur că am reușit să câștig acest turneu. A venit ca o recompensă. Încă am șanse ca până la sfârșitul sezonului să ajung pe locul 1 în clasamentul RST, ceea ce urmăresc să fac. Turneul a fost reușit din punct de vedere organizatoric. Bucurător este faptul că activează câțiva juniori cu potențial să ajungă la scena mare a snookerului. Chiar cel mai disputat meci l-am avut în sferturile de finală cu juniorul Vladislav Grădinari, care s-a adjudecat în jocul decisiv la bila neagră. Implicarea Eurosport-ului ca partener media este o veste excelentă și cred că o să încurajeze pasionații de snooker să îl practice de performanță. Felicitări participanților și organizatorilor".

Babken Melkonyan a urcat pe locul doi în clasamentul pe 2021

Snooker
Mădălin Gal și Eduard Riti, câștigătorii Century Snooker Open si RST Junior League – Etapa 3
17/05/2022 LA 11:56
În urma acestui concurs Babken reușește să avanseze în Clasamentul general până pe pozitia a 7-a. În fruntea ierarhiei lucrurile rămân neschimbate, Rareș Sinca ocupând locul 1 (9035 de puncte), fiind urmat de Paul Croitoru (6150 de puncte) și Vladislav Grădinari (3320 de puncte).
În schimb în Clasamentul Provizoriu pe anul 2021, clasament care la finele anului va desemna și campionul Sezonului RST 2021, Babken va ocupa poziția secundă acumulând 2440 de puncte fiind în spatele lui Rareș Sinca care a obținut până la acest moment 3645 de puncte. Podiumul este completat de Vladislav Grădinari cu 1960 de puncte.
Următorul turneu al sezonului 2021 va fi Century Snooker Open și va avea loc în perioada, 07-09 Mai. Toate detaliile despre această competiție, dar și despre întreg sezonul pot fi găsite la www.snookerbucurești.ro (site-ul oficial al RST Snooker Club) locul în care se fac și înscrierile pentru participarea la competiții.
“Până la proxima întâlnire cu snookerul de calitate, să sperăm la vremuri mai bune” – Marius Ancuța
Snooker
Ronnie O'Sullivan și-a dezvăluit planurile. Obiectivul cel mare, un nou record mondial
12/05/2022 LA 12:47
Snooker
De la Crucible la RST Snooker Club, pentru CENTURY Snooker Open, în perioada 06-08 Mai
04/05/2022 LA 20:15