Turneul face parte din categoria turneelor Grand Prix, la finalul cărora se va realiza un clasament, iar liderul acestuia va primi un bonus de 500 de puncte în Clasamentul General, dar și un premiu în bani.
Pentru această competiție s-au înscris 52 de jucători din toate colțurile tării, iar printre favoriți se numără Rareș Sinca (liderul Clasamentului General și proaspăt campion al RST Masters), Mădălin Gal (locul II în Clasamentul General) și Ștefan Ilinca (locul III în Clasamentul General și finalist la recent încheiata ediție a RST Masters).
https://i.eurosport.com/2022/04/06/3350552.png
Snooker
Mădălin Gal și Eduard Riti, câștigătorii Century Snooker Open si RST Junior League – Etapa 3
17/05/2022 LA 11:56
Ce s-a întâmplat la primul turneu din categoria RST Grand Prix?
În sezonul actual, există trei turnee Grand Prix, iar la primul dintre acestea câștigător a fost Mădălin Gal și astfel acesta este si liderul acestui clasament provizoriu dedicat. Mădălin l-a învins în finală pe Ștefan Ilinca cu scorul de 3-1.
Unde poate fi urmărită competiția?
Toți cei care doresc să urmărească pe viu meciurile de la RST Grand Prix II pot să o facă mergând la RST Snooker Club (Str. Dna. Ghica, 167, București), intrarea spectatorilor fiind liberă.
Începând de vineri, orele 18:00, meciurile vor putea fi urmărite în sistem livestreaming pe canalul oficial de youtube al RST Snooker Club, dar și pe pagina oficială de Facebook a RST Snooker Club.
De asemenea, începând cu faza sferturilor de finală, meciurile de la competiție vor putea fi vizionate și pe pagina oficială de Facebook - Eurosport Romania.
Toate rezultate de la acest turneu pot fi vizualizate pe site-ul oficial al RST Snooker Club – www.snookerbucuresti.ro.
Mult succes tuturor participanților!
"Pana la proxima întâlnire cu snooker-ul de calitate, sa speram la vremuri mai bune!" - Marius Ancuța
Vezi și:
Snooker
Ronnie O'Sullivan și-a dezvăluit planurile. Obiectivul cel mare, un nou record mondial
12/05/2022 LA 12:47
Snooker
De la Crucible la RST Snooker Club, pentru CENTURY Snooker Open, în perioada 06-08 Mai
04/05/2022 LA 20:15