Cum era de așteptat, nume mari din snooker-ul mondial s-au calificat în faza semi-finalelor turneului de la Shanghai. Ronnie O’Sullivan va da piept cu cvadrupul campion mondial, John Higgins, în timp ce Judd Trump îl va întâlni pe conaționalul său, Jack Lisowski.
Lisowski a făcut un turneu excelent până acum, trecând pe rând de Chris Totten, Cao Yupeng, Mark Allen și în cele din urmă, în sferturi, de norvegianul Kurt Maflin.
Adversarul său din semifinale, Trump își menține forma incredibilă arătată în Masters-ul de la Shanghai. El l-a învins fără drept de apel pe belgianul Luca Brecel, 5-0, ajungând astfel la o serie incredibilă de 23 de jocuri consecutive câștigate în China.
Snooker
Masters | Neil Robertson, "on fire" în finala cu Barry Hawkins. Ultimul act decis după 14 frameuri
ACUM 4 ORE
Nici O’Sullivan sau Higgins nu stau rău la acest capitol, „Racheta” învingându-l în sferturi pe galezul Mark Williams cu scorul de 5 la 1, același scor înregistrându-l și Higgins contra lui Martin Gould.
Marea surpriză a turneului vine de la numărul 1 mondial, Mark Selby, care a fost eliminat în turul 3 al turneului de Williams, scor 5-3. Jucătorul din Țara Galilor și-a luat astfel revanșa după ce a pierdut finala de la Daqing în fața britanicului.
Fii alături de Eurosport pentru semifinalele turneului de mâine și află cine va ajunge în finala de la Shanghai.
The Masters
Un joc care va rămâne în istorie: Frameul decisiv din semifinala Robertson - Williams, de la Masters
ACUM 16 ORE
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
ACUM 21 ORE