Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Calificare fantastică a lui O'Sullivan în turul 3 la Openul Scoțian. Victorie în mai puțin de o oră

Sebastian Ujica

Actualizat 11/12/2019 la 23:05 GMT+2

Favoriții n-au avut emoții în ziua a 3-a de concurs de la Glasgow.

Ronnie O'Sullivan

Credit imagine: Eurosport

Ronnie O'Sullivan a reușit un meci fantastic în turul 2 al Openului Scoțian în fața lui James Cahill, cel care îl eliminase în luna mai de la Campionatul Mondial. O'Sullivan a câștigat cu 4-0 în mai puțin de o oră, reușind break-uri de 93, 111 și 86. Cahill a reușit 27 de puncte în tot meciul, în jocul al 3-lea, când Ronnie a obținut 86 de puncte din mai multe vizite la masă.
Ronnie îl va înfrunta în turul următor pe Martin Gold, cel care l-a învins după joc decisiv pe Kasper Filipiak din Polonia.
picture

Scottish Open : Break de 111 puncte în mai puțin de 5 minute reușit de Ronnie O'Sullivan

Judd Trump n-a avut nici el emoții, reușind a doua sa victorie cu 4-0 la Glasgow, de data asta în fața lui Yuan Sijun. Mark Selby a câștigat cu 4-1 meciul său cu Alfie Burden, același scor obținându-l și Neil Robertson cu Ian Burns.
John Higgins a trecut cu 4-0 de elvețianul Alexander Ursenbacher, reușind în jocul al 2-lea un break de 123 de puncte, al 775-lea break de peste 100 de puncte din carieră! El l-a egalat astfel pe Stephen Hendry, cel care l-a felicitat cu un mesaj pe rețelele de socializare.
Scottish Open
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo