Mark Selby - Ronnie O'Sullivan este capul de afiș din faza sferturilor de finală de la Openul Scoției. Sesiunea de după amiază va începe de la ora 13.45 și va fi transmisă în direct de Eurosport. Va fi al 24-lea meci direct între cei doi (14-9 pentru O'Sullivan), iar Ronnie O'Sullivan și-a exprimat imediat după victoria cu 4-2 în fața lui Joe Perry neplăcerea să joace împotriva celui pe care l-a poreclit "The Torturer".
"Trebuie să joc cu Selby, nu? Mai bine îl lăsam pe Joe să câștige. Sper să aibă un joc mai viu, nu vreau lovituri de 6 minute și jumătate, voi ceda" a glumit O'Sullivan pentru Eurosport după meciul său cu Perry.
Iată tabloul sferturilor
UK Championship
Shaun Murphy a dezvăluit că regretă declarațiile oferite după eliminarea de la UK Championship
ACUM 21 ORE
  • Mark Allen - Scott Donaldson (ora 14.00)
  • Mark Selby - Ronnie O'Sullivan
  • Jack Lisowski - Thepchaiya Un-Nooh (ora 21.00)
  • David Gilbert - Judd Trump

Higgins l-a depășit pe Hendry

Ziua de joi a fost una dificilă pentru jucători, având loc în aceeași zi și 16-imile, și optimile de finală. Astfel au fost eliminați jucători importanți precum Neil Robertson, învins cu 4-0 în optimi de thailandezul Un-Nooh; Ding Junghui, învins tot la 0 de Graeme Dott; Shaun Murphy, eliminat cu 4-2 de către David Gilbert.
John Higgins a părăsit și el competiția după înfrângerea cu 4-2 în fața lui Jack Lisowski, însă scoțianul a reușit un nou break de peste 100 de puncte și a ajuns la 776 în carieră, depășindu-l pe John Higgins. Ronnie O'Sullivan este singurul jucător cu mai multe break-uri de peste 100 de puncte decât Higgins.
UK Championship
O'Sullivan l-a contrazis pe Murphy, privind prezența amatorilor în circuit: "Să-și caute al jobb"
IERI LA 08:32
UK Championship
Murphy a răbufnit după ce a pierdut cu un amator la UK Championship: "Nu ar fi trebuit să fie aici"
24/11/2021 LA 13:51