Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Selby vs O'Sullivan. Meci superb în sferturile Scottish Open. Programul zilei

Sebastian Ujica

Actualizat 13/12/2019 la 15:29 GMT+2

Au mai rămas 8 jucători în lupta pentru ultimul trofeu al anului 2019 în snooker.

Mark Selby Ronnie O'Sullivan

Credit imagine: Eurosport

Mark Selby - Ronnie O'Sullivan este capul de afiș din faza sferturilor de finală de la Openul Scoției. Sesiunea de după amiază va începe de la ora 13.45 și va fi transmisă în direct de Eurosport. Va fi al 24-lea meci direct între cei doi (14-9 pentru O'Sullivan), iar Ronnie O'Sullivan și-a exprimat imediat după victoria cu 4-2 în fața lui Joe Perry neplăcerea să joace împotriva celui pe care l-a poreclit "The Torturer".
"Trebuie să joc cu Selby, nu? Mai bine îl lăsam pe Joe să câștige. Sper să aibă un joc mai viu, nu vreau lovituri de 6 minute și jumătate, voi ceda" a glumit O'Sullivan pentru Eurosport după meciul său cu Perry.
Iată tabloul sferturilor
  • Mark Allen - Scott Donaldson (ora 14.00)
  • Mark Selby - Ronnie O'Sullivan
  • Jack Lisowski - Thepchaiya Un-Nooh (ora 21.00)
  • David Gilbert - Judd Trump

Higgins l-a depășit pe Hendry

Ziua de joi a fost una dificilă pentru jucători, având loc în aceeași zi și 16-imile, și optimile de finală. Astfel au fost eliminați jucători importanți precum Neil Robertson, învins cu 4-0 în optimi de thailandezul Un-Nooh; Ding Junghui, învins tot la 0 de Graeme Dott; Shaun Murphy, eliminat cu 4-2 de către David Gilbert.
John Higgins a părăsit și el competiția după înfrângerea cu 4-2 în fața lui Jack Lisowski, însă scoțianul a reușit un nou break de peste 100 de puncte și a ajuns la 776 în carieră, depășindu-l pe John Higgins. Ronnie O'Sullivan este singurul jucător cu mai multe break-uri de peste 100 de puncte decât Higgins.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo