Ronnie O'Sullivan a continuat să trăiască periculos la Scottish Open, dar a obținut biletele pentru semifinale. După ce a trecut în joc decisiv de Liang Wenbo (în 16-imi) și de Jamie Jones (în optimi), sextuplul campion mondial nu și-a scutit fanii de emoții nici în duelul cu Li Hang din sferturile de finală.
Chinezul a câștigat primul frame, dar aceea a fost singura dată când a condus. Partida a fost însă foarte echilibrată, niciunul dintre jucători nereușind să se desprindă la două lungimi. Ronnie a avut 4-3, dar Li Hang a reușit să egaleze, trimițând partida în decisiv.
Englezul a reușit un break de numai 32 de puncte în prima parte a ultimului frame, dar apoi a profitat din plin de o nouă șansă oferită de o lovitură slabă de siguranță a lui Hang și a închis partida cu un break de 56 de puncte.
The Masters
Ronnie O'sullivan, apel către șefii snookerului! "Racheta" vrea mai multe turnee de tip Masters
13/01/2022 LA 11:52
Citește și:

Ronnie O'Sullivan, al 2-lea semifinalist de la Scottish Open

Astfel, fără să strălucească, O'Sullivan s-a calificat în careul de ași, unde ar putea avea parte de un meci de gală. Adversar îi va fi câștigătorul disputei John Higgins - David Gilbert. Dacă scoțianul se va impune, am avea parte de al 3-lea duel O'Sullivan - Higgins din acest sezon. "Vrăjitorul din Wishaw" s-a impus atât la English Open (6-5), cât și la Champion of Champions (6-1), astfel că "Racheta" ar putea avea șansa revanșei.
Pentru O'Sullivan este a 2-a semifinală în care se califică în acest sezon, după cea de la English Open. Englezul nu a mai câștigat un turneu de la titlul mondial obținut în primăvara anului 2020, el pierzând mai multe finale de atunci, dar cu siguranță va încearca să oprească această perioadă de secetă la Scottish Open.
Într-un alt sfert de finală, scoțianul Anthhony McGill a trecut cu 5-3 de conaționalul Stephen Maguire. Pentru un loc în ultimul act, McGill va juca cu învingătorul disputei Luca Brecel - Matthew Selt.
Ultimele două sferturi de finală vor putea fi urmărite în această seară, în direct și în esclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player înceăând cu ora 21:00.
Snooker
2021 în sport | Chinezii, singurii în măsură să facă schimbul de generații în snookerul mondial?
31/12/2021 LA 14:59
Snooker
2021 în sport | Mark Selby sau "Mister Crucible"
27/12/2021 LA 15:15