Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan, în semifinale la Scottish Open! "Racheta", a 3-a victorie consecutivă în joc decisiv

Nicu Savin

Publicat 10/12/2021 la 20:21 GMT+2

Ronnie O'Sullivan s-a calificat dramatic în semifinalele Scottish Open, după ce l-a învins în joc decisiv pe chinezul Li Hang, scor 5-4.

Ronnie O'Sullivan

Credit imagine: Eurosport

Ronnie O'Sullivan a continuat să trăiască periculos la Scottish Open, dar a obținut biletele pentru semifinale. După ce a trecut în joc decisiv de Liang Wenbo (în 16-imi) și de Jamie Jones (în optimi), sextuplul campion mondial nu și-a scutit fanii de emoții nici în duelul cu Li Hang din sferturile de finală.
Chinezul a câștigat primul frame, dar aceea a fost singura dată când a condus. Partida a fost însă foarte echilibrată, niciunul dintre jucători nereușind să se desprindă la două lungimi. Ronnie a avut 4-3, dar Li Hang a reușit să egaleze, trimițând partida în decisiv.
Englezul a reușit un break de numai 32 de puncte în prima parte a ultimului frame, dar apoi a profitat din plin de o nouă șansă oferită de o lovitură slabă de siguranță a lui Hang și a închis partida cu un break de 56 de puncte.
Citește și:

Ronnie O'Sullivan, al 2-lea semifinalist de la Scottish Open

Astfel, fără să strălucească, O'Sullivan s-a calificat în careul de ași, unde ar putea avea parte de un meci de gală. Adversar îi va fi câștigătorul disputei John Higgins - David Gilbert. Dacă scoțianul se va impune, am avea parte de al 3-lea duel O'Sullivan - Higgins din acest sezon. "Vrăjitorul din Wishaw" s-a impus atât la English Open (6-5), cât și la Champion of Champions (6-1), astfel că "Racheta" ar putea avea șansa revanșei.
Pentru O'Sullivan este a 2-a semifinală în care se califică în acest sezon, după cea de la English Open. Englezul nu a mai câștigat un turneu de la titlul mondial obținut în primăvara anului 2020, el pierzând mai multe finale de atunci, dar cu siguranță va încearca să oprească această perioadă de secetă la Scottish Open.
Într-un alt sfert de finală, scoțianul Anthhony McGill a trecut cu 5-3 de conaționalul Stephen Maguire. Pentru un loc în ultimul act, McGill va juca cu învingătorul disputei Luca Brecel - Matthew Selt.
Ultimele două sferturi de finală vor putea fi urmărite în această seară, în direct și în esclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player înceăând cu ora 21:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo