Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Judd Trump, al 2-lea 147 în decurs de 3 săptămâni! Englezul a defilat în primul tur la Scottish Open

Nicu Savin

Publicat 29/11/2022 la 17:14 GMT+2

Judd Trump a început cum nu se putea mai bine Scottish Open, trecând cu 4-0 în primul tur de Mitchell Mann. Primul frame a fost câștigat de "Asul din Pachet" cu un break maxim, al doilea al său în decurs de numai 3 săptămâni, după cel reușit în finala Champions of Champion.

'An extraordinary break!' - Judd Trump hits stunning maximum in opening frame

Credit imagine: Eurosport

Scottish Open se anunță un turneu mai spectaculos ca niciodată. Aseară, Ronnie O'Sullivan a reușit un break de peste 100 de puncte în numai 3 minute și 34 de secunde, fiind aproape să doboare recordul all-time deținut de Tony Drago (3 minute și 31 de secunde).
Show-ul a continuat astăzi la Edinburgh, iar în centrul atenției a fost Judd Trump. Acesta l-a înfruntat în primul tur pe Mitchell Mann și a început meciul într-un mod ideal, cu un break maxim. Este a doua izbândă de acest fel a englezului în acest sezon, după ce a realizat un 147 și în finala de la Champion of Champions, pierdută contra lui Ronnie O'Sullivan. În total, Trump a ajuns la 8 break-uri maxime în carieră.

Judd Trump, debut fulgerător la Scottish Open

Trump a continuat să joace la un nivel ridicat și după maximul reușit și nu i-a dat nicio șansă adversarului, câștigând cu 4-0. În turul secund, Judd se va duela cu învingătorul disputei Jammie Clarcke - Hammad Miah.
Tot astăzi au mai intrat în scenă și alți jucători de top. Kyren Wilson a învins-o cu 4-0 în calificări pe Ng On Yee, triplă campioană mondială la feminin. "The Warrior" a jucat la un nivel fantastic, adjudecându-și primele 3 frame-uri cu break-uri de peste 100 de puncte.
De asemenea, Barry Hawkins a debutat cu dreptul, câștigând cu 4-1 în fața lui Michael White. În primul tur de pe tabloul principal s-a consemnat deja și o mare surpriză, Zhao Xintong (9 mondial) fiind învins în joc decisiv (3-4) de Joe O'Connor (55 mondial).
Toate meciurile de la Scottish Open sunt în direct și în exclusivitate pe Eurosport și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo