Articol scris de Cezara Paraschiv
Până la debutul meciurilor de pe tabloul principal, care vor fi transmise la fel ca și partidele din calificările CM Snooker pe Eurosport și Eurosport Player, am scos de la naftalină un interviu rapid cu Judd Trump, în care acesta își prezenta câteva dintre secrete.
Care este primul lucru pe care îl faci dimineața?
În mod normal, verific Instagram-ul și Twitter-ul.
Snooker
Mădălin Gal și Eduard Riti, câștigătorii Century Snooker Open si RST Junior League – Etapa 3
17/05/2022 LA 11:56
Un lucru pe care oamenii nu îl știu despre tine?
Sunt destul de sănătos!
Cântecul pentru karaoke?
Sunt un cântăreț de speriat, așa că nu prea știu…
Care este lucrul fără de care nu ai putea rezista în circuit?
În acest moment, cred că este vorba despre sala de forță. Cred că este un mod plăcut de a-ți trece timpul. M-am apucat să și citesc, apoi WI-FI-ul, cred că este o chestie generală…
Cea mai ciudată poveste cu fani?
Când pierzi și vor să te îmbrățișeze. Este destul de frustrant, este ultimul lucru pe care ai vrea să îl faci după ce ai pierdut. Dar, evident, pentru unii fani nu contează dacă ai câștigat sau ai pierdut, ei vor să fie acolo. Totuși, este destul de greu de îndurat.
Cea mai scumpă achiție făcută din impuls?
O mașină sau un ceas. Eram destul de impulsiv când eram mai tânăr, acum cred că m-am maturizat și îmi acord câteva zile de gândire. Dar când eram mai tânăr și voiam ceva, cu prima ocazie când puneam mâna pe niște bani mă duceam să cumpăr acel lucru.
Judd Trump, la masa de snooker
Cum te-ai apucat de snooker?
Cred că atunci când eram mai mic, tata stătea cu mine într-o zi și îmi aduc aminte, pur și simplu, cum el juca cu prietenii lui și, puțin pe neașteptate, m-a invitat săîncerc și eu câteva lovituri. De acolo a pornit totul.
Eroul tău din snooker?
A fost Ronnie, în perioada copilăriei. Ronnie și, probabil, John Higgins. Cred că am încercat să integrez în jocul meu elemente din jocul amândurora, evident - de la Ronnie, în ceea ce privește atacul, iar de la John, pentru jocul de siguranță.
Momentul de care ești cel mai mândru?
Câștigarea Campionatului Regatului Unit (n.r. - în 2011). Să ajung în finala Campionatului Mondial a fost un rezultat bun în acel an, atmosfera a fost incredibilă și a fost minunat că m-am aflat acolo, dar să câștigi primul turneu important pe pământ britanic… Asta ar fi.
Cea mai dureroasă înfrângere?
Cred că anul acesta (n.r. - 2019), în fața lui Robbie, a fost puțin cam dureros. Nu am reușit să joc cum trebuie, când m-am văzut condus cu 5-4 știam, într-un fel, ce se va întâmpla. Dar trebuie să fii acolo și să ai încredere că ceva bun se va întâmpla și lucrurile se vor schimba.
Adversarul ideal?
Ar fi fost frumos să joc împotriva unui Stephen Hendry la nivel maxim. Cred că este jucătorul despre mi-ar fi plăcut să descopăr într-adevăr cât de bun era.
Un sfat pentru un Judd Trump mai tânăr?
Cel mai bun sfat ar fi să se antreneze pe cât de mult posibil. Cred că, de-a lungul anilor, apar niște fluctuații. Consider că în acest moment nu mă mai antrenez la fel de mult ca înainte, dar am antrenamente mult mai intense. Cred că s-a instalat o urmă de plictiseală, nu iubesc jocul la fel de mult ca alți jucători, de aceea trebuie să faci un compromis, pentru că atunci când ajungi la un turneu trebuie să fii la sută la sută.
Cei mai frumoși fani?
Finala Campionatului Mondial din 2011!
Ambiția în snooker?
Clar, să câștig titlul mondial. Ar fi frumos să revin pe primul loc în lume (n.r. – între timp, Trump și-a îndeplinit aceste obiective), dacă joc suficient de multe turnee să păstrez acea poziție timp de câțiva ani...
Snooker
Ronnie O'Sullivan și-a dezvăluit planurile. Obiectivul cel mare, un nou record mondial
12/05/2022 LA 12:47
Snooker
De la Crucible la RST Snooker Club, pentru CENTURY Snooker Open, în perioada 06-08 Mai
04/05/2022 LA 20:15