Anul 1992 este considerat unul de aur pentru snooker, fiind cel în care au devenit jucători profesioniști 3 dintre cei mai buni jucători pe care i-a avut acest sport: Ronnie O'Sullivan, John Higgins și Mark Williams.
Ronnie O'Sullivan a avut cel mai mult succes dintre cei 3, având 36 de turnee câștigate, la egalitate cu Stephen Hendry într-un clasament all-time. Însă Ronnie consideră că John Higgins este mai bun ca el, însă că acesta a realizat mult mai puțin în carieră decât ar fi trebuit.
Snooker
Ronnie O'Sullivan se compară cu Novak Djokovic! Ce crede "Racheta" că are în comun cu Nole
23/08/2022 LA 15:52

Verdictul lui Ronnie

Într-o videoconferință cu Eurosport, Ronnie O'Sullivan a vorbit despre cariera rivalului său din snooker.
Mereu am crezut că John (Higgins) va fi cel care va domina snooker-ul. Cel care va bate recordurile lui Stephen Hendry, care va scrie istorie. Pentru mine, e cel mai bun jucător cu care am jucat. Îl plasez deasupra mea și a lui Williams. El e primul, apoi eu, apoi Williams | Ronnie O'Sullivan
Într-o altă videoconferință cu Stephen Hendry, O'Sullivan a reiterat această opinie. "Mereu am crezut că John (Higgins) a realizat prea puțin în cariera lui. Mereu mi-a plăcut cum joacă Higgins, pur și simplu îmi spun: "Wow". Dar pentru cineva cu jocul său, cu temperamentul său, cu abilitățile sale, este surprinzător că nu a câștigat mai mult" a spus O'Sullivan.
John Higgins a fost de 8 ori în finala Campionatului Mondial, reușind de 4 ori să fie triumfător la Crucible. Și-a mai trecut în palmares de 2 ori UK Championship, de 2 ori Mastersul. În clasamentul turneelor câștigate, e pe locul 3 după Ronnie și Hendry, cu 30.
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
European Masters
Ronnie O'Sullivan s-a retras de la Mastersul European din motive medicale! Un alt star a spus pas
10/08/2022 LA 17:28
Snooker
O'Sullivan, recordman absolut la numărul de break-uri de peste 100 de puncte! Cum arată Top 50
04/08/2022 LA 15:13