Snooker

#SearaDeSnooker. Ronnie O'Sullivan a dezvăluit care e singurul jucător pe care îl consideră mai bun

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ronnie O'Sullivan reacts during his match against Ding Junhui in the fourth round of the Betway UK Championship at The Barbican on December 05, 2019 in York, England

Credit imagine: Getty Images

DeSebastian Ujica
14/05/2020 la 17:11

Deși mulți îl consideră cel mai bun jucător din toate timpurile, Ronnie O'Sullivan spune despre unul dintre marii săi rivali că îi este superior.

Anul 1992 este considerat unul de aur pentru snooker, fiind cel în care au devenit jucători profesioniști 3 dintre cei mai buni jucători pe care i-a avut acest sport: Ronnie O'Sullivan, John Higgins și Mark Williams.

Ronnie O'Sullivan a avut cel mai mult succes dintre cei 3, având 36 de turnee câștigate, la egalitate cu Stephen Hendry într-un clasament all-time. Însă Ronnie consideră că John Higgins este mai bun ca el, însă că acesta a realizat mult mai puțin în carieră decât ar fi trebuit.

Snooker

Mark Selby abia așteaptă să revină la masa de snooker: "Cred că am un avantaj în fața celorlalți"

ACUM 3 ORE
  • • #SearaDeSnooker - citește pe Eurosport.ro un interviu cu Daniel Bontea, vocea snooker-ului din România

Verdictul lui Ronnie

Într-o videoconferință cu Eurosport, Ronnie O'Sullivan a vorbit despre cariera rivalului său din snooker.

Mereu am crezut că John (Higgins) va fi cel care va domina snooker-ul. Cel care va bate recordurile lui Stephen Hendry, care va scrie istorie. Pentru mine, e cel mai bun jucător cu care am jucat. Îl plasez deasupra mea și a lui Williams. El e primul, apoi eu, apoi Williams | Ronnie O'Sullivan

Într-o altă videoconferință cu Stephen Hendry, O'Sullivan a reiterat această opinie. "Mereu am crezut că John (Higgins) a realizat prea puțin în cariera lui. Mereu mi-a plăcut cum joacă Higgins, pur și simplu îmi spun: "Wow". Dar pentru cineva cu jocul său, cu temperamentul său, cu abilitățile sale, este surprinzător că nu a câștigat mai mult" a spus O'Sullivan.

John Higgins a fost de 8 ori în finala Campionatului Mondial, reușind de 4 ori să fie triumfător la Crucible. Și-a mai trecut în palmares de 2 ori UK Championship, de 2 ori Mastersul. În clasamentul turneelor câștigate, e pe locul 3 după Ronnie și Hendry, cu 30.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Snooker

O'Sullivan și Trump sunt între cei 64 de jucători de la Championship League începând din 1 iunie

23/05/2020 LA 08:22
Snooker

Stephen Hendry știe cum Ronnie O'Sullivan poate să devină cel mai mare din istorie: "E capabil"

21/05/2020 LA 18:56
Subiecte asemănătoare
SnookerRonnie O'Sullivan
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Snooker

Mark Selby abia așteaptă să revină la masa de snooker: "Cred că am un avantaj în fața celorlalți"

ACUM 3 ORE

Ultimele videoclipuri

Snooker

Ronnie O'Sullivan Masterclass - cum să intri în pachetul de bile roșii

00:01:31

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe