După ce a obținut cel de-al 8-lea titlu de turneu pe puncte al carierei, britanicul își continuă forma excelentă din acest sezon reușind o victorie categorică împotriva conaționalului său, Ian Burns, pe care l-a învins cu 6-0. Trump a dominat încă de la început partida contra lui Burns iar în jocul al 6-lea a reușit și cel mai mare break, 127 de puncte.
O partidă mult mai dificilă a avut Shaun Murphy, care a revenit de la 0-3 și 2–4 pentru a-l învinge în cele din urmă în jocul decisiv pe Mei Xi Wen, englezul respectându-și cartea de vizită și calificându-se în șaisprezecimi, unde îl va întalni pe Zhang Yong.
Mark Selby, liderul la zi în clasamentul general, n-a avut nici o problemă în sesiunea de dimineață contra chinezului Cao Yupeng, pe care l-a învins cu scorul de 6–4. După această victorie, Selby îl va întâlni în runda următoare pe Tom Ford.
Snooker
Masters | Neil Robertson, "on fire" în finala cu Barry Hawkins. Ultimul act decis după 14 frameuri
16/01/2022 LA 21:46
Favoritul publicului, Ding Junhui, se va duela pentru accederea în următoarea rundă a Campionatului Internațional de la Daqing cu un alt britanic, Oliver Lines, într-un meci care este programat în sesiunea de după-amiază.
Tot în sesiunea de după-amiază, cel supranumit „Racheta” va da piept cu adolescentul Yan Bingtao, în vârstă de 17 ani, despre care Ronnie O’Sullivan spunea că are o părere foarte bună.
Învingătorul de anul acesta de la Campionatul Internațional va fi premiat cu un premiu în bani în valoare de 700,000 de lire sterline.
Fii alături de Eurosport pe tot parcursul Turneului Internațional de snooker de la Daqing și află cine va ajunge în finala de pe 5 noiembrie.
The Masters
Un joc care va rămâne în istorie: Frameul decisiv din semifinala Robertson - Williams, de la Masters
16/01/2022 LA 09:52
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
16/01/2022 LA 04:57