Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'sullivan: "Snookerul are nevoie de un Verstappen!" Explicație interesantă a "Rachetei"

Dani Morar

Actualizat 15/09/2023 la 13:04 GMT+3

Ronnie O'sullivan evoluează în semifinalele Shanghai Masters împotriva lui Mark Selby. Chiar dacă are 7 titluri de campion mondial, "Racheta" a avut de multe ori evoluții oscilante, și crede că snookerul are mare nevoie de un jucător dominant pentru a atrage mai mult public.

Ieşire FA-BU-LOA-SĂ a lui Ronnie O'Sullivan, după un snooker perfect al lui Selby

Ronnie O'sullivan joacă în această săptămână la Shanghai Masters, acolo unde îl întâlnește în faza semifinalelor pe Mark Selby. "Racheta" a numit cei mai buni 5 jucători din snooker și a vorbit despre unul din lipsurile din acest sport. Ronnie vrea să vadă un jucător care domină, exact cum o face Max Verstappen în Formula 1, lucru ce ar atrage mai mult public pentru că toată lumea ar vrea să vadă când acesta e înfrânt.
"Stephen Hendry, numărul 1, Steve Davis, numărul 2, Joe Davis, numărul 3, Ray Reardon, numărul 4, John Higgins, numărul 5. Nu m-am numărat și pe mine (n.r. râde).
Avem niște tineri jucători grozavi, aproape toți sunt la același nivel, nu este unul mai prejos. Când Stephen Hendry și Steve Davis erau în circuit, erau deasupra tuturor. Era ușor să alegi, dar acum sunt 5-10-15 jucători foarte buni.
Cred că sportul are nevoie de cineva, cred că sportul e întotdeauna mai interesant dacă un singur jucător e capabil să domine. Atunci toată lumea ar vrea să îl vadă pe acel jucător pierzând. Dar în acest moment nu există un jucător care să domine în snooker.
Sunt mulți, mulți jucători buni, sunt câțiva foarte buni din Blegia. Ben Mertens e bun, evident Luca Brecel, care a câștigat Campionatul Mondial. China are mulți, mulți jucători buni. Si Jiahui a evoluat fantastic la Campionatul Mondial. Un jucător și un talent grozav.
Ar fi frumos să vedem cum domină cineva. Fiecare sport are nevoie de asta, ca Verstappen, care câștigă totul. Oamenii vor vrea să vadă când pierde. Publicul vrea un jucător dominant pentru a vedea dacă îl poate bate cineva. Snookerul are nevoie de un astfel de jucător", a declarat Ronnie pentru
Citește și:

Ronnie O'sullivan e condus de Mark Selby după prima sesiune

Mark Selby îl conduce pe Ronnie cu scorul de 5-4 după prima sesiune a semifinalei Shanghai Masters. Partida se va relua în această după amiază, jucându-se în sistemul cel mai bun din 19 jocuri, primul la 10.
picture

Mark Selby îl conduce pe Ronnie O'Sullivan după prima sesiune a semifinalei Shanghai Master

În cealaltă semifinală, Neil Robertson îl întâlnește pe campionul mondial, Luca Brecel. Meciul dintre cei doi va începe sâmbătă, iar finala va avea loc duminică.
Mastersul de la Shanghai este în direct și în exclusivitate pe Eurosport și aplicația Eurosport pe tot parcursul acestei săptămâni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo