Dragoș s-a născut la 5 martie 1980 in Comuna Nucșoara, județul Argeș. A urmat cursurile la școala din localitate, apoi Colegiul National I. C. Brătianu din Pitești. In 1999 a devenit bucureștean cu acte in regula, ca tânăr student la ASE București.
Din 2004 este cadru didactic la Universitatea Politehnică București și manager de proiect la ARAS – Asociația Romană Anti-SIDA.

Dragoș Marcu, unul dintre "veteranii" snookerului românesc

Snooker
Mădălin Gal și Eduard Riti, câștigătorii Century Snooker Open si RST Junior League – Etapa 3
17/05/2022 LA 11:56
În 2014 a descoperit snooker-ul și, de la o activitate de 1-2 ore pe săptămâna, a devenit principalul mijloc de relaxare și de deconectare de la stresul provocat de muncă.
Spune despre snooker că este sportul caracterizat de două cuvinte, eleganță și corectitudine și consideră că beneficiile sunt multiple, snooker-ul contribuind pozitiv la conturarea personalității.
Iubește snookerul atât de mult încât, pe lângă practicarea acestuia, este și comentator și arbitru de snooker. Deși se numără printre "seniorii" care practică acest sport în România, și are vârsta la care unii se retrag, speră să mai joace ani buni "șah cu bile".
Vă lăsăm însă să aflați mai multe detalii despre Dragoș și despre pasiunea lui pentru snooker în episodul de astăzi al "Snooker în România".

Interviu cu Dragoș Marcu, jucător și comentator de snooker

Snooker
Ronnie O'Sullivan și-a dezvăluit planurile. Obiectivul cel mare, un nou record mondial
12/05/2022 LA 12:47
Snooker
De la Crucible la RST Snooker Club, pentru CENTURY Snooker Open, în perioada 06-08 Mai
04/05/2022 LA 20:15