Ultimul act al celui de-al doilea turneu din seria Home Nations s-a disputat între doi englezi, Judd Trump și Ronnie O’Sullivan. În semifinale, Ronnie l-a învins cu 6-5 pe Mark Selby, într-unul din cele mai disputate și spectaculoase partide din acest an, iar Trump l-a învins fără probleme, 6-3, pe israelianul Eden Sharav.
În finală, cei doi englezi au fost inseperabili în prima sesiune, ea terminându-se cu scorul de 4-4. În sesiunea de seară, Ronnie a preluat conducerea la 7-6, dar Trump a avut o revenire incredibilă, câștigând trei frame-uri la rând și impunându-se la final cu 9-7.
Astfel, Trump a plecat acasă cu cecul în valoare de 70,000 de lire sterline și cu primul trofeu cucerit după mai bine de un an de zile.
Snooker
Masters | Neil Robertson, "on fire" în finala cu Barry Hawkins. Ultimul act decis după 14 frameuri
16/01/2022 LA 21:46
„A fost o zi grea. Aceasta este o victorie mare pentru mine. A trecut ceva timp de când am câștigat ultimul turneu. Este bine că am reușit să câștig acum, la început de sezon. Victoria din această zi îmi dă un moral bun pentru marile competiții ce vor urma,” a declarat Trump după finală.
Următorul turneu de snooker transmis de Eurosport este Campionatul Regatului Unit, care începe pe 1 decembrie.
The Masters
Un joc care va rămâne în istorie: Frameul decisiv din semifinala Robertson - Williams, de la Masters
16/01/2022 LA 09:52
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
16/01/2022 LA 04:57