După 124 de meciuri disputate, Openul Scoției a ajuns în faza semifinalelor, iar Judd Trump rămâne cel mai bine cotat dintre favoriți pentru a-și trece în palmares al doilea trofeu al sezonului.
Englezul Trump a pornit ca favorit patru al turneului, iar în primele două tururi a făcut două partide perfecte, trecând de Jimmy White și Ben Woollaston cu un scor similar, 4-0. În turul trei și optimi a cedat câte un frame cu Zhang Jiankang și Ian Burns. Cel mai dificil duel de până acum l-a avut cu Stuart Carrington, pe care l-a devansat cu 5-3. Astfel, Trump va juca în penultimul act al competiției cu conaționalul său, Shaun Murphy.
Murphy a cedat trei frameuri în primele trei partide, iar în optimi a reușit o victorie importantă împotriva lui Kyren Wilson, favoritul nouă al turneului. Shaun s-a impus cu 4-3, iar în sferturi l-a învins categoric pe outsiderul Sam Baird cu 5-0. Duelul dintre Trump și Murphy poate fi urmărit în direct pe Eurosport 2 de la ora 15:30.
German Masters
Judd Trump a intrat în scenă la Mastersul German cu un break superb, de peste 100 de puncte
ACUM 15 ORE
În cea de-a doua semifinală se vor întâlni Mark Allen, proaspăt finalist în Campionatul Regatului Unit, și surpriza turneului, galezul Daniel Wells. Allen nu a avut adversari de calibru în primele tururi, în optimi trecând de scoțianul Graeme Dott cu 4-2, cel mai dificil oponent al său. În sferturi l-a avut ca adversar pe Alfie Burden, pe care l-a devansat fără probleme, scor 5-0. De partea cealaltă, Wells a început turneul din turul secund, asta după ce a avut liber în primul tur după retragerea lui Ronnie O’Sullivan. Apoi, galezul a trecut, pe rând, de David Gilbert, Mark Joyce, Matthew Stevens și Ryan Day pentru a ajunge în faza semifinalelor.
Penultima fază a turneului din Scoția se va juca sâmbătă, 15 decembrie, urmând ca finala să aibă loc duminică, 16 decembrie, în două sesiuni.
Program transmisiuni TV:
Sâmbătă, 15 decembrie:
Ora 15:30 – semifinala 1 – Trump v Murphy- Eurosport 2
Ora 21:00 – semifinala 2 – Allen v Wells - Eurosport 1 & 1HD
Duminică, 16 decembrie:
Ora 15:30 – finala, sesiunea 1 – Eurosport 2
Ora 21:00 – finala, sesiunea 2 – Eurosport 1 & 1HD
German Masters
Shaun Murphy, debut cu dreptul la Mastersul German! "Magicianul" a trecut în decisiv de Kurt Maflin
ACUM 15 ORE
European Masters
Ronnie O'Sullivan nu va participa la Mastersul Turciei din rațiuni financiare! Ce pretenții avea
ACUM 18 ORE