Legenda din snooker, Willie Thorne, suferă teribil după ce a fost diagnosticat cu leucemie. Englezul de 66 de ani a fost internat pe 2 mai și a avut de atunci 3 transfuzii de sânge.
Starea lui Thorne este una delicată în condițiile în care suferă și de sepsis bacterian, pe lângă chimioterapia necesară pentru a lupta cu leucemia. Conform Eurosport.co.uk, Thorne nu își poate mișca brațele nici măcar pentru a răspunde la telefon.
Thorne se află în prezent la o casă închiriată în Alicante și are nevoie de ajutorul celor din jur deoarece nu se poate deplasa și nu se poate hrăni de unul singur.
Snooker
Masters | Neil Robertson, "on fire" în finala cu Barry Hawkins. Ultimul act decis după 14 frameuri
16/01/2022 LA 21:46

E în stare gravă

Willie Thorne, poreclit "Mr Maximum" pe perioada în care juca deoarece reușea de multe ori la antrenamente să realizeze break-ul de 147 de puncte, a fost internat până pe 15 mai iar o apropiată a acestuia, Julie O'Neill, a declarat că nu înțelege decizia medicilor de a-l externa.
"Încerc să obțin informații medicale și am apelat la ajutor legat pentru că nu înțeleg exact ce se întâmplă. Willie s-a întors de la spital pe 15 mai, dar nu pot să înțeleg de ce. Nu își poate mișca brațele și picioarele, nu se poate hrăni singur și este înțepenit din cauza statului în pat. Din ce pot înțelege din hârtiile de externare traduse, suferă din cauză unei infecții. Mai trebuie făcute teste pentru a determina cauza. A trebuit să apelez la o companie în domeniu pentru a avea grijă de el" a spus Julie O'Neill.
Între timp, aceasta a creat o pagină pentru donații alături de jucătorul de golf, Mark Roe, având ca scop strângerea unor fonduri totale de 30.000 de euro care să acopere costurile medicale.
Willie Thorne a fost jucător profesionist de snooker din 1975 până în 2001, reușind să ajungă în sferturile campionatului mondial în 1982 și 1986, dar și în finala UK Championship în 1985. În același an, a câștigat singurul său turneu de puncte din palmares, The Classic. El a anunțat în luna martie că a fost diagnosticat cu leucemie.
Snooker-ul revine de săptămâna viitoare pe Eurosport! Championship League va fi primul turneu după pandemia de coronavirus și vor participa 64 de jucători de top, inclusiv Ronnie O'Sullivan și Judd Trump. Până atunci, pe Eurosport.ro este #SearaDeSnooker! În fiecare joi, începând cu ora 21.30, găsești pe site și pe pagina de Facebook a Eurosport clipuri, interviuri și cele mai tari momente pentru fanii snooker-ului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
The Masters
Un joc care va rămâne în istorie: Frameul decisiv din semifinala Robertson - Williams, de la Masters
16/01/2022 LA 09:52
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
16/01/2022 LA 04:57