Snooker

Stephen Hendry, gata de revenirea în snooker! Și-a anunțat prezența la un turneu anul acesta

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Stephen Hendry

Credit imagine: PA Sport

DeSebastian Ujica
29/04/2020 la 09:41

Scoțianul Stephen Hendry a început să se antreneze din nou la masa de snooker.

De 7 ori campion mondial, mai mult ca orice alt jucător. 36 de turnee câștigare, la egalitate cu Ronnie O'Sullivan. Stephen Hendry a scris istorie la masa de snooker și ia în calcul să scrie un nou capitol!

Într-o discuție pe rețelele de socializare cu Ken Doherty, Hendry a dezvăluit că a început să discute cu celebrul antrenor, Stephen Feeney, cel care l-a ajutat pe Mark Williams să câștige Campionatul Mondial în 2018, la 15 ani de la precedentul succes la Crucible.

Snooker

Mark Selby abia așteaptă să revină la masa de snooker: "Cred că am un avantaj în fața celorlalți"

ACUM 3 ORE

Hendry, gata să revină

Stephen Hendry, cel care a câștigat titlul mondial în 1990, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996 și 1999, a dezvăluit că va juca la Campionatul Mondial pentru seniori în acest an. O victorie la acel turneu i-ar aduce calificarea la Champion of Champions și l-ar face să se gândească serios la revenirea în circuitul profesionist, la 51 de ani.

Am început să fac câte ceva cu Stephen Feeney și am din nou plăcerea de a lovi bilele. Am făcut cam 6 sesiuni cu el și chiar începusem să mă implic, iar apoi a venit pandemia de coronavirus. Cu ajutorul lui Dumnezeu, dacă Sheffield (Campionatul Mondial) va avea loc iar el va fi acolo, vom face câteva lucruri. M-a întrebat de la început ce îmi doresc de la această pregătire și am spus că doar vreau să mă bucur să joc snooker, atâta tot

Hendry a jucat ultima dată la un turneu profesionist în 2012, la Campionatul Mondial. Atunci a câștigat în primele 2 tururi cu Stuart Bingham (10-4) și John Higgins (13-4), pentru ca apoi să fie învins pe 2 mai 2012 de Stephen Maguire (2-13). A fost momentul în care a pus punct carierei de 27 de ani în snooker. Acum, se gândește la revenire.

Nu mai îmi plăcea să joc nici la seniori. Nu loveam bila cum trebuie, era o tortură, ca o ultimă aruncare a zarurilor. Dacă lucrurile vor funcționa cu Feeney, voi începe să joc mai bine și mă voi bucura mai mult de meciuri. Campionatul seniorilor este, să sperăm, în august. Dacă îl câștigi, te califici la Champion of Champions, vezi ce se întâmplă acolo și nu știi niciodată. Nu îmi fac niciun plan, vreau doar să mă bucur de momente și apoi să văd ce urmează

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Snooker

"Nu se poate mișca, are nevoie de ajutor să mănânce!" O legendă din snooker, în stare gravă

IERI LA 07:41
Snooker

Snookerul revine la Eurosport! Pe 1 iunie începe Championship League. Trump și O'Sullivan, prezenți

25/05/2020 LA 10:41
Subiecte asemănătoare
Snooker
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Snooker

Mark Selby abia așteaptă să revină la masa de snooker: "Cred că am un avantaj în fața celorlalți"

ACUM 3 ORE

Ultimele videoclipuri

Snooker

Ronnie O'Sullivan Masterclass - cum să intri în pachetul de bile roșii

00:01:31

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe