De 7 ori campion mondial, Stephen Hendry este convins că poate să fie depășit de Ronnie O'Sullivan iar acesta să devină jucătorul cu cele mai multe titluri mondial în palmares.
Ronnie O'Sullivan a câștigat ultimul din cele 5 titluri mondiale ale sale în urmă cu 7 ani iar în sezonul precedent a fost eliminat în primul tur de un jucător amator, James Cahill.

Hendry pariază pe Ronnie

British Open
Rezultatele primei zile de la British Open 2021! Ce meciuri sunt programate astăzi
17/08/2021 LA 04:50
Ronnie O'Sullivan deține deja recordul de victorii la Masters și UK Championship, cu câte 7 victorii, însă rămâne la 2 "lungimi" în spatele lui Hendry la Crucible. Nu pentru mult timp, crede acesta.
Dacă vrea acest lucru și mental este cum trebuie, cred că poate să mai câștige 3-4 titluri mondiale | Stephen Hendry
Hendry a dat verdictul într-o conversație live pe rețelele de socializare cu Alan McManus, cel care crede că Ronnie O'Sullivan a avut rezultate sub potențialul său.
Probabil că nu a realizat cât ar fi putut. De câte ori a mers la Sheffield? De 27 de ori, parcă. A câștigat de 5 ori ceea ce e bine. Însă a părut că nu l-a interesat cu adevărat până la începutul anilor 2000
Ronnie O'Sullivan a declarat recent că el consideră că nu i se potrivește Campionatul Mondial deoarece durează prea mult.
Eu sunt un jucător atât de emoțional, și ca om și ca persoană, să încerc să mențin nivelul timp de 17 zile. Uneori sunt învins încă dinainte să ajung acolo, nu e un turneu grozav pentru mine. E ca și cum i-ar cere cineva lui Usain Bolt să alerge la maraton, pur și simplu nu este un turneu croit pentru genele sau personalitatea mea | Ronnie O'Sullivan
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Snooker
O’Sullivan se implică în discuția lansată de Osaka! Ce spune "Racheta" despre sănătatea mintală
11/08/2021 LA 08:50
Snooker
British Open revine în calendarul circuitului mondial de snooker, după 17 ani de pauză
18/05/2021 LA 12:50