Snooker

Stephen Hendry știe cum Ronnie O'Sullivan poate să devină cel mai mare din istorie: "E capabil"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ronnie O'Sullivan celebrates beating Allister Carter of England to win the Betfred.com World Snooker Championship at the Crucible Theatre on May 7, 2012 in Sheffield, England.

Credit imagine: Getty Images

DeSebastian Ujica
21/05/2020 la 18:56

Stephen Hendry este convins că Ronnie O'Sullivan poate să mai câștige "3-4 titluri mondiale" dacă este determinat să devină cel mai mare campion din istoria Crucible.

De 7 ori campion mondial, Stephen Hendry este convins că poate să fie depășit de Ronnie O'Sullivan iar acesta să devină jucătorul cu cele mai multe titluri mondial în palmares.

Ronnie O'Sullivan a câștigat ultimul din cele 5 titluri mondiale ale sale în urmă cu 7 ani iar în sezonul precedent a fost eliminat în primul tur de un jucător amator, James Cahill.

Snooker

Mark Selby abia așteaptă să revină la masa de snooker: "Cred că am un avantaj în fața celorlalți"

ACUM 3 ORE

Hendry pariază pe Ronnie

Ronnie O'Sullivan deține deja recordul de victorii la Masters și UK Championship, cu câte 7 victorii, însă rămâne la 2 "lungimi" în spatele lui Hendry la Crucible. Nu pentru mult timp, crede acesta.

Dacă vrea acest lucru și mental este cum trebuie, cred că poate să mai câștige 3-4 titluri mondiale | Stephen Hendry

Hendry a dat verdictul într-o conversație live pe rețelele de socializare cu Alan McManus, cel care crede că Ronnie O'Sullivan a avut rezultate sub potențialul său.

Probabil că nu a realizat cât ar fi putut. De câte ori a mers la Sheffield? De 27 de ori, parcă. A câștigat de 5 ori ceea ce e bine. Însă a părut că nu l-a interesat cu adevărat până la începutul anilor 2000

Ronnie O'Sullivan a declarat recent că el consideră că nu i se potrivește Campionatul Mondial deoarece durează prea mult.

Eu sunt un jucător atât de emoțional, și ca om și ca persoană, să încerc să mențin nivelul timp de 17 zile. Uneori sunt învins încă dinainte să ajung acolo, nu e un turneu grozav pentru mine. E ca și cum i-ar cere cineva lui Usain Bolt să alerge la maraton, pur și simplu nu este un turneu croit pentru genele sau personalitatea mea | Ronnie O'Sullivan

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Snooker

O'Sullivan și Trump sunt între cei 64 de jucători de la Championship League începând din 1 iunie

23/05/2020 LA 08:22
Snooker

#SearaDeSnooker. Ronnie O'Sullivan a dezvăluit care e singurul jucător pe care îl consideră mai bun

14/05/2020 LA 17:11
Subiecte asemănătoare
SnookerRonnie O'Sullivan
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Snooker

Mark Selby abia așteaptă să revină la masa de snooker: "Cred că am un avantaj în fața celorlalți"

ACUM 3 ORE

Ultimele videoclipuri

Snooker

Ronnie O'Sullivan Masterclass - cum să intri în pachetul de bile roșii

00:01:31

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe