Sesiunea decisivă a meciului dintre Mark Selby și Neil Robertson a început de la scorul de 11-5 pentru englez, care a închis meciul încă din prima repriză a acesteia și a obținut astfel biletul pentru semifinale.
https://i.eurosport.com/2020/08/11/2862902.jpg

Selby e primul semifinalist la Crucible

British Open
Jack Lisowski a închis meciul cu Lu Ning cu un break impresionant. Duel de 5 stele în optimi
ACUM 3 ORE
Beneficiind de un avantaj substanțial obținut în urma celor 2 sesiuni desfășurate ieri, Mark Selby a fost foarte relaxat și a câștigat primul joc al sesiunii decisive după un break de 91 de puncte, apropiindu-se astfel la un singur frame de semifinale.
Nemaiavând nimic de pierdut, Robertson a câștigat următoarele 2 jocuri și a avut șansa să împingă sesiunea în repriza secundă, dar Selby a închis meciul înainte de pauză după un frame foarte disputat.
Astfel, "Bufonul din Leicester" este primul jucător care face pasul către semifinalele competiției, acolo unde își așteaptă adversarul, care se va alege dintre Mark Williams și Ronnie O'Sullivan. Aceștia vor începe cea de-a doua sesiune a meciului lor din sferturi de la scorul de 6-2 pentru galez, care a făcut ieri o primă sesiune aproape perfectă.
La această oră se dispută sesiunea a 2-a a meciului dintre Anthony McGill și Kurt Maflin. Meciul s-a reluat de la scorul 7-1 pentru scoțian, dar Maflin dă semne de revenire, în acest moment scorul fiind de 9-5 pentru McGill, care păstrează prima șansă de a avansa în semifinale.
În urma meciurilor de astăzi vom afla tabloul complet al semifinalelor, care vor începe mâine. Din această fază a competiției meciurile se vor juca pe o singură masă și se vor putea întinde pe durata a 4 sesiuni (cel mai bun din 29 de frame-uri).
Toate meciurile de la Campionatul Mondial de Snooker pot fi urmărite în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Playar.
Snooker
Ronnie O'Sullivan, o nouă înțepătură pentru Selby: "Nu l-am văzut niciodată ca pe un adevărat rival"
ACUM 4 ORE
Snooker
Mark Allen, lovitura anului! A scăpat cu 5 mante dintr-un snooker imposibil
ACUM 8 ORE