Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

The Masters 2020: Stuart Bingham a câștigat pentru prima dată turneul după o finală fantastică

Sebastian Ujica

Actualizat 20/01/2020 la 11:31 GMT+2

Stuart Bingham l-a învins pe Ali Carter în marea finală a Mastersului cu scorul de 10-8.

Stuart Bingham pozează cu trofeul. Masters 2020, Alexandra Palace

Credit imagine: Eurosport

La 43 de ani și 244 de zile, Stuart Bingham a devenit cel mai bătrân jucător din istorie care câștigă Mastersul, depășind recordul lui Ray Reardon. Bingham a câștigat într-un mod entuziasmant în fața lui Ali Carter cu scorul de 10-8!
Bingham a trecut pe rând de Mark Williams, Kyren Wilson și David Gilbert înaintea finalei, fiind în pericol de eliminare în sfertul de finală cu Wilson când a fost condus cu 4-1 și în pericol ca scorul să devină 5-1. Bingham a încheiat acel joc cu o lovitură cu manta și după aceea a fost de neoprit.

The Masters 2020: finală fantastică

Aflați pentru prima dată în finala Mastersului, Ali Carter și Stuart Bingham au ajuns până în ultimul act fără să realizeze vreun break de peste 100 de puncte la turneu! Carter a început finala în forță cu un break de 126 de puncte.
Bingham a întors rezultatul, câștigând următoarele 2 jocuri, însă a fost egalitate la 2 după prima repriză. Carter a câștigat primul joc după pauză, însă Bingham a revenit cu o serie de 3 jocuri câștigate și a condus cu 5-3 după prima sesiune.
Sesiunea decisivă a început fantastic pentru Carter care a câștigat 4 jocuri consecutive, reușind inclusv cel mai mare break al finalei, de 133 de puncte! Ultima pauză l-a ajutat pe Bingham să revină în meci, acesta câștingând 4 jocuri consecutive, reușind de fiecare dată break-uri de peste 50 de puncte! Bingham conducea cu 9-7 și era la un pas de victorie!
Ali Carter a câștigat următorul joc, însă nu l-a mai putut opri apoi pe Bingham. Mai mult, acesta a reușit primul său break de peste 100 de puncte de la acest turneu: 109! A fost și al 18-lea break de peste 100 de puncte al turneului, ceea ce înseamnă că Neil Robertson și Federația de Snooker vor dona împreuna câte 1800 de lire către Australia după incidentele de vegetație din această țară (Robertson va dona suplimentar alte 5.000 de lire).
picture

The Masters: rezumatul finalei câștigate de Bingham în fața lui Carter

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo