Cel mai prestigios turneu invitațional deschide anul 2020 în lumea snooker-ului. The Masters începe duminică, pe 12 ianuarie, și va fi transmis în direct de Eurosport! Turneul va avea loc la Alexandra Palace din Londra.
Ca în fiecare an, primii 16 jucători ai lumii din clasamentul mondial au fost invitați să participe. Însă Ronnie O'Sullivan, cel care deține recordul de victorii la turneu, 7, a declinat invitația iar locul său a fost luat de Ali Carter, jucătorul aflat pe poziția a 17-a în clasamentul mondial.
Campionul en-titre este Judd Trump, actualul lider mondial. În urmă cu un an îl învingea în finală pe Ronnie O'Sullivan pentru ca apoi să triumfe și la Campionatul Mondial. Campionul de la UK Championship, Ding Junghui, precum și câștigătorul de la Openul Englez și Openul Scoțian, Mark Selby, sunt și ei prezenți la The Masters.
Campionatul Mondial
O'Sullivan și-a amintit de drama trăită la primul titlu câștigat la Crucible: "Acum a fost diferit"
03/05/2022 LA 16:59
The Masters pune la bătaie și la această ediție premii totale de 725.000 de lire, dintre care 250.000 de lire îi vor reveni câștigătorului. Optimile, sferturile și semifinalele se vor juca în sistemul cel mai bun din 11 jocuri, pentru ca finala să fie în sistemul cel mai bun din 19 jocuri.
Iată partidele din primul tur:
  • Judd Trump - Shaun Murpjy
  • Ding Junghui - Joe Perry
  • Mark Selby - Ali Carter
  • John Higgins - Barry Hawkins
  • Neil Robertson - Stephen Maguire
  • Mark Allen - David Gilbert
  • Kyren Wilson - Jack Lisowski
  • Mark Williams - Stuart Bingham
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Campionatul Mondial
Cum s-a manifestat O'Sullivan, imediat după ce a rescris istoria în snooker. Momente mai rar văzute
02/05/2022 LA 20:42
Campionatul Mondial
Ronnie i-a lăsat fără cuvinte pe experți! Cum au comentat evoluția "Rachetei" din finala CM
02/05/2022 LA 08:36