Judd Trump, calificare dramatică în sferturi, la Masters! Englezul a trecut în decisiv de Mark Allen

Nicu Savin

Publicat 12/01/2022 la 20:06 GMT+2

Judd Trump și Mark Allen au oferit cel mai echilibrat meci de la această ediție de Masters. Englezul s-a impus în joc decisiv și va juca în runda următoare cu învingătorul disputei Kyren Wilson - Stuart Bingham.

Judd Trump in Masters first round action against Mark Allen and Alexandra Palace, London

Credit imagine: Eurosport

Judd Trump l-a învins cu 6-5 pe Mark Allen în cel mai dramatic meci de până acum de la Masters. Partida a început cu un break de peste 100 de puncte al englezului, dar Allen a replicat cu un break de 90 de puncte. Trump a preluat din nou conducerea, cu un nou break de peste 100, însă nord-irlandezul a restabilit din nou egalitatea după un frame 4 extrem de încâlcit.
În repriza secundă s-a mers în continuare cap la cap. Trump a avut 3-2, dar Allen a reușit două frame-uri la rând și a preluat conducerea, iar frame-ul 8 a fost punctul cel mai fierbinte al meciului. Allen a reușit un break consistent și Trump avea nevoie de un snooker. Englezul l-a obținut, cu mare noroc, iar adversarul a comis fault, după care "Asul din pachet" a curățat masa, egalând la 4. După ultima lovitură, Trump s-a bucurat neobișnuit, semn că a simțit importanța momentului.

Judd Trump, în sferturi la Masters, după un meci dramatic cu Mark Allen

Impulsionat de jocul câștigat, Trump a reușit ulterior cel mai mare break al turneului, un 135 de toată frumusețea, apropiindu-se la un singur frame de victorie.
picture

Judd Trump a reușit cel mai mare break de la Masters, în meciul cu Mark Allen

Allen nu s-a dat însă bătut și a avut puterea să egaleze la 5, astfel că învingătorul s-a stabilit după jocul decisiv. Nord-irlandezul a început cu o lovitură extrem de norocoasă, care i-a deschis calea spre un break câștigător, dar acesta nu a venit. Trump a profitat de prima șansă serioasă pe care a avut-o și a reușit să-și adjudece victoria.
În sferturile de finală, Trump va juca împotriva câștigătorului ultimului meci din primul tur: Kyren Wilson - Stuart Bingham. Duelul dintre cei doi va începe la ora 21:00 și va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Mâine vor avea loc primele două partide din sferturi, care vor fi de asemenea pe canalele Eurosport:
  • Neil Robertson - Ronnie O'Sullivan, ora 15:00
  • Mark Williams - John Higgins, ora 21:00
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo