Judd Trump l-a învins cu 6-5 pe Mark Allen în cel mai dramatic meci de până acum de la Masters. Partida a început cu un break de peste 100 de puncte al englezului, dar Allen a replicat cu un break de 90 de puncte. Trump a preluat din nou conducerea, cu un nou break de peste 100, însă nord-irlandezul a restabilit din nou egalitatea după un frame 4 extrem de încâlcit.
În repriza secundă s-a mers în continuare cap la cap. Trump a avut 3-2, dar Allen a reușit două frame-uri la rând și a preluat conducerea, iar frame-ul 8 a fost punctul cel mai fierbinte al meciului. Allen a reușit un break consistent și Trump avea nevoie de un snooker. Englezul l-a obținut, cu mare noroc, iar adversarul a comis fault, după care "Asul din pachet" a curățat masa, egalând la 4. După ultima lovitură, Trump s-a bucurat neobișnuit, semn că a simțit importanța momentului.
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
16/01/2022 LA 04:57

Judd Trump, în sferturi la Masters, după un meci dramatic cu Mark Allen

Impulsionat de jocul câștigat, Trump a reușit ulterior cel mai mare break al turneului, un 135 de toată frumusețea, apropiindu-se la un singur frame de victorie.

Judd Trump a reușit cel mai mare break de la Masters, în meciul cu Mark Allen

Allen nu s-a dat însă bătut și a avut puterea să egaleze la 5, astfel că învingătorul s-a stabilit după jocul decisiv. Nord-irlandezul a început cu o lovitură extrem de norocoasă, care i-a deschis calea spre un break câștigător, dar acesta nu a venit. Trump a profitat de prima șansă serioasă pe care a avut-o și a reușit să-și adjudece victoria.
În sferturile de finală, Trump va juca împotriva câștigătorului ultimului meci din primul tur: Kyren Wilson - Stuart Bingham. Duelul dintre cei doi va începe la ora 21:00 și va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Mâine vor avea loc primele două partide din sferturi, care vor fi de asemenea pe canalele Eurosport:
  • Neil Robertson - Ronnie O'Sullivan, ora 15:00
  • Mark Williams - John Higgins, ora 21:00
The Masters
Judd Trump, al 3-lea semifinalist de la Masters, după o victorie categorică în fața lui Kyren Wilson
14/01/2022 LA 16:25
Northern Ireland Open
Mark Allen, în semifinale la Openul Irlandei de Nord, după o revenire superbă contra lui Judd Trump
15/10/2021 LA 14:34