Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O’Sullivan, lecție de fair-play după înfrângerea cu Mark Williams! "Nu am meritat victoria"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 12/01/2023 la 20:45 GMT+2

Ronnie O’Sullivan a fost eliminat în sferturile Mastersului de către Mark Williams, scor 6-5. "Racheta" a fost extrem de fair-play după meci, recunoscând faptul că nu a meritat victoria, iar adversarul său a fost mai bun.

Ronnie O’Sullivan at the Masters

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Ronnie O’Sullivan, principalul favorit de la Masters, a fost eliminat în sferturile competiției de către galezul Mark Williams. Numărul 1 mondial a pierdut cu 6-5, o înfrângere la limită care ar putea face pe oricine să cedeze nervos. Nu a fost și cazul "Rachetei", care a fost extrem de fair-play după eliminare. Acesta a recunoscut că nu a meritat victoria și a părut extrem de relaxat la interviul pe care l-a acordat imediat după partidă.
"Nu a fost greu din punct de vedere psihic. Nu am meritat să câștig astăzi. Nu am jucat bine loviturile de buzunar, iar Mark a fost mai bun. Am început bine și am crezut că am o șansă, dar atunci când nu te afli într-o zi bună și nu introduci bilele în buzunar nu prea ai cum să câștigi la acest nivel.
Nu am făcut lucrurile așa cum trebuie, iar el a meritat victoria. Sunt fericit pentru că am câștigat 5 frame-uri, dar asta e, se întâmplă. Am simțit o oarecare tensiune în ultimele frame-uri, dar mi-a plăcut. A fost plăcut, iar eu m-am simțit bine. M-am enervat puțin în ultimul frame deoarece am avut o șansă, dar când ratezi unele bile asta se întâmplă.
Am fost puțin obosit, iar asta se întâmplă atunci când nu ești la 100%. Nu am făcut ceea ce trebuie astăzi și nu cred că este o tragedie faptul că am pierdut. Am pierdut în aceeași fază la fel ca anul trecut, iar el are acum șansa de a se califica în finală", a spus Ronnie O’Sullivan după înfrângerea cu Mark Williams, pentru Eurosport.
Citește și:

Ronnie O’Sullivan a pierdut după ce a condus cu 3-0

Ronnie a început meciul ca din pușcă, iar după primele 3 frame-uri conducea deja cu 3-0 și se îndrepta spre o victorie clară. Williams s-a trezit la timp și a contribuit din plin la show. Galezul și-a adjudecat ultimul joc al primei reprize, dar și pe primul de la reluare, apropiindu-se la o singură lungime de adversar.
La scorul de 4-2, Mark Williams a reușit cel mai mare break al turneului, un 143 de senzație. Totodată, a fost și cel mai mare break al galezului la turneul Masters care se desfășoară la Londra.
Williams a preluat conducerea, dar adversarul său nu a cedat și a trimis partida în joc decisiv. Câștigătorul a reușit un nou break de peste 100 de puncte în acest moment al jocului, mai exact un 102, cu care a și închis partida.
Mark Williams este așadar primul semifinalist de la Masters. În penultimul act, jucătorul clasat pe locul 7 în clasamentul mondial va juca împotriva câștigătorului dintre Hossein Vafaei și Jack Lisowski.
Toate meciurile de la Masters vor fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo