Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ali Carter, atac dur după finala cu Ronnie O'Sullivan, de la Masters! "Niște idioți fără creier. E incredibil"

Dani Morar

Publicat 15/01/2024 la 17:10 GMT+2

Ronnie O'Sullivan a câștigat al 8-lea titlu la Masters, după ce a revenit senzațional în finală. Ali Carter a fost extrem de deranjat de atitudinea publicului, care l-a încurajat non stop pe septuplul campion mondial și i-a făcut viața grea adversarului.

Ai clipit, l-ai pierdut! Ronnie O'Sullivan a câștigat 3 jocuri la rând în finala de la Masters

Ronnie O'Sullivan s-a impus cu 10-7 în fața lui Ali Carter și a cucerit pentru a 8-a oară titlul la Masters. Alan McManus, expert la Eurosport, a avut cuvinte extrem de mari la adresa lui Ronnie. McManus crede că septuplul campion mondial este GOAT-ul din snooker, știind și unde s-a făcut diferența în această confruntare.
Ali Carter a răbufnit după meci și a avut cuvinte dure la adresa publicului din Alexandra Palace. Englezul a înțeles că toți au fost de partea lui Ronnie, dar a fost extrem de deranjat deoarece nu se putea concentra pe lovituri.
"Este greu să îl bați pe Ronnie. Dar când oamenii urlă la tine de fiecare dată când ești la masă și spun lucruri aiurea în momentele importante îți dai seama că jumătate dintre ei nu au creier, e ridicol.
Sunt niște idioți în public. Este de-a dreptul incredibil. Ronnie a jucat foarte bine, a ratat câteva lovituri pe final, iar publicul a luat-o razna. Când joci împotriva lui Ronnie trebuie să știi că joci și împotriva publicului, trebuie să accepți asta.
Am dat tot ce am avut mai bun, dar nu a fost destul. Sunt trist pentru că am pierdut pentru că totul este despre învingător la finalul zilei. Cred că sunt în direcția bună. A fost o săptămână bună. Câteva centuries și 100.000 de lire în cont, nu e rău, nu?", a declarat Ali Carter, pentru Eurosport.
Citește și:

Ronnie O'Sullivan s-a bucurat să-l învingă pe Ali Carter

Ronnie O'Sullivan a câștigat Mastersul pentru a 8-a oară în carieră, iar la final a ținut să se asigure că Ali Carter, jucător care nu se află în cele mai bune relații cu "Racheta", nu va uita prea curând această finală.
Ronnie a lăsat de înțeles că l-a bucurat să îl vadă pe oponent clacând, asigurându-se că finalistul de la Mondialul din 2008 (învins atunci de Ronnie în finală, 18-8) nu va uita acest nou eșec în fața sa.
"Am încercat să stau aproape de Ali, să văd dacă clachează, dacă e în stare să treacă linia de finish. Asta a fost ceea ce m-a motivat în această seară (n.r. duminică seară). "Trebuie să îl aduc în punctul în care se zvârcolește", mi-am spus, ador să îi văd pe rivali că clachează. Ador!
Pot să joc teribil și să îi aduc pe ceilalți în acest punct. "Hai să vedem dacă ești în stare". Nu mă înțelegeți greșit, sunt jucători în circuit care sunt capabili să joace în continuare foarte bine sub presiune, dar nu prea mulți. Mereu vreau să îi pun în această situație, să îi văd cum se descurcă. Nu spun că Ali a clacat, dar am simțit că m-a lăsat să revin în meci, mi-a oferit timp să respir", a spus O'Sullivan pentru Eurosport.
Marele obiectiv al lui Ronnie O'Sullivan în a doua parte a sezonului va fi cucerirea titlului mondial. După ce a cucerit UK Championship la finalul lui 2023, el are șansa să devină al 4-lea om din istorie care cucerește toate trofeele din "Tripla Coroană" în același sezon. Doar Steve Davis, Stephen Hendry și Mark Williams au reușit așa ceva în istoria snookerului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo