Snooker-ul va debuta în Arabia Saudită cu un eveniment uriaș, care se va desfășura în luna octombrie în 2020. "Saudi Arabia Masters", un eveniment pe puncte, al cărui premiu pentru campion va fi de 500,000 de lire sterline, la fel ca la Campionatul Mondial de Snooker. Șeful Federației Internaționale de Snooker, Barry Hearn, a spus că organizarea unui eveniment în Arabia Saudită reprezintă un “pas înainte”.
Premiile totale vor fi de 2,5 milioane de lire sterline puse la bătaie pentru cei 128 de participanți și jucători invitați. Acest eveniment va fi organizat în Arabia Saudită după meciul de box dintre Anthony Joshua și Ruiz Jr, demonstrative din tenis sau competiții din golf. Joshua este manageriat de Eddie Hearn, fiul șefului Federației Internaționale de Snooker, Barry Hearn.

Premii uriașe la noul turneu de snooker din Arabia Saudită

Snooker
Marius Ancuța CLASSIC a ajuns la a patra ediție!
14/09/2021 LA 05:37
“Sunte vești foarte bune pentru snooker! Organizarea acestui eveniment în Arabia Saudită reprezintă un pas uriaș pentru sportul nostru. Suntem foarte încântați să organizăm un nou turneu în Orientul Mijlociu. Snooker-ul a crescut foarte mult în ultima vreme și continuă să crească pentru că apar noi turnee excepționale la acest nivel”, a spus Barry Hearn.
Turneul va avea loc la Riyadh, iar înțelegerea a fost stabilită pe zece ani.
Snooker
Trump cere mutarea Mondialului de snooker din legendarul Crucible! Argumentele "Asului din pachet"
10/09/2021 LA 13:20
Snooker
Mark Williams a rescris istoria snookerului cu succesul de la British Open
23/08/2021 LA 07:24