Snooker-ul va debuta în Arabia Saudită cu un eveniment uriaș, care se va desfășura în luna octombrie în 2020. "Saudi Arabia Masters", un eveniment pe puncte, al cărui premiu pentru campion va fi de 500,000 de lire sterline, la fel ca la Campionatul Mondial de Snooker. Șeful Federației Internaționale de Snooker, Barry Hearn, a spus că organizarea unui eveniment în Arabia Saudită reprezintă un “pas înainte”.
Premiile totale vor fi de 2,5 milioane de lire sterline puse la bătaie pentru cei 128 de participanți și jucători invitați. Acest eveniment va fi organizat în Arabia Saudită după meciul de box dintre Anthony Joshua și Ruiz Jr, demonstrative din tenis sau competiții din golf. Joshua este manageriat de Eddie Hearn, fiul șefului Federației Internaționale de Snooker, Barry Hearn.

Premii uriașe la noul turneu de snooker din Arabia Saudită

German Masters
Judd Trump a intrat în scenă la Mastersul German cu un break superb, de peste 100 de puncte
IERI LA 20:22
“Sunte vești foarte bune pentru snooker! Organizarea acestui eveniment în Arabia Saudită reprezintă un pas uriaș pentru sportul nostru. Suntem foarte încântați să organizăm un nou turneu în Orientul Mijlociu. Snooker-ul a crescut foarte mult în ultima vreme și continuă să crească pentru că apar noi turnee excepționale la acest nivel”, a spus Barry Hearn.
Turneul va avea loc la Riyadh, iar înțelegerea a fost stabilită pe zece ani.
German Masters
Shaun Murphy, debut cu dreptul la Mastersul German! "Magicianul" a trecut în decisiv de Kurt Maflin
IERI LA 20:19
European Masters
Ronnie O'Sullivan nu va participa la Mastersul Turciei din rațiuni financiare! Ce pretenții avea
IERI LA 17:10