Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan, explicație bizară pentru culoarea cămășii sale la meciul cu Carter, la Tour Championship

Nicu Savin

Publicat 04/04/2024 la 13:18 GMT+3

Ronnie O'Sullivan atrage de obicei toate privirile asupra sa atunci când joacă la un turneu, dar la Tour Championship a ieșit în evidență și mai mult, pentru că a apărut îmbrăcat într-o cămașă de culoare crem-muștar, ceva neobișnuit în circuit. La finalul meciului câștigat cu Ali Carter (10-2), "Racheta" a explicat că aceea a fost singura cămașă neinscripționată care i-a mai rămas în garderobă.

Ronnie O'Sullivan at the Tour Championship in Manchester.

Credit imagine: Eurosport

Ronnie O'Sullivan a început excelent ultima pregătire pentru Campionatul Mondial. Calificat direct în sferturi la Tour Championship, "Racheta" s-a calificat la pas în semifinalele competiției de la Manchester, după ce l-a învins cu 10-2 pe Ali Carter.
Ronnie a atras toate privirile asupra sa încă de la apariția în arenă, întreaga asistență fiind surprinsă de costumația sa. La meciul de miercuri, Ronnie a îmbrăcat o cămașă de culoare crem-muștar, ceva neobișnuit în circuitul profesionist. De obicei, jucătorii poartă cămăși negre, pe care sunt inserate logo-urile unor sponsori. Rugat să explice de ce a ales o cămașă diferită a acest turneu, Ronnie a spus că a rămas fără cămăși de culoare neagră.
"Avem o mulțime de insigne pentru diferite turnee, am epuizat fiecare cămașă neagră și acesta era singuracare îmi mai rămăsese în garderobă", a spus O'Sullivan, citat de wst.com.

Ronnie O'Sullivan țintește al doilea trofeu al carierei la Tour Championship

Ronnie O'Sullivan a câștigat clar duelul cu Ali Carter, dar la final nu a fost mulțumit de prestația sa, probabil pentru că nu a reușit nici măcar un break de peste 100 de puncte. "Racheta" a câștigat totuși majoritatea jocurilor dintr-o singură vizită la masă și în dinte cele 10 jocuri adjudecate a bifat câte un break de peste 50 de puncte, semn că forma sa este una cel puțin decentă.
Pentru un loc în finala de la Tour Championshiop, Ronnie O'Sullivan se va duela cu Zhang Anda sau Gary Wilson. Duelul dintre cei doi a început tot ieri, dar se va termina azi, scorul fiind egal după prima sesiune (4-4). Pe cealaltă jumătate de tablou se dispută sferturile Mark Allen - Ding Junhui (3-5 după prima sesiune) și Judd Trump - Mark Williams (ambele sesiuni vor avea loc azi).
Tour Championship este unul dintre cele mai "tinere" turnee din snookerul profesionist, ediția din acest an fiind abia a 5-a. Ronnie O'Sullivan (2019), Stephen Maguire (2020), Neil Robertson (2021 și 2022) și Shaun Murphy (2023) sunt campionii de până acum.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo