Zhou a reușit două break-uri de 50 de puncte, câștigând astfel primele patru frame-uri ale partidei. Însă Higgins a revenit după pauza dintre sesiuni, cu toate acestea el nu a reușit să evite înfrângerea iar Zhou s-a calificat în sferturile de finală de la UK Championship unde va da piept cu Xiao Guodong sau Jack Lisowski.
Zhou a avut un start fulminant pe Marshall Arena, dominând prima sesiune după ce a câștigat autoritar primele frame-uri pentru a face 4-0. Jucătorul chinez a început cu break-uri de 90 și 60 în primele trei frame-uri. Al patrulea frame a fost mai echilibrat dar Zou a câștigat oricum cu 70-48 și a preluat controlul partidei.
https://i.eurosport.com/2020/12/02/2947868.jpg
Snooker
Higgins l-a lăsat fără cuvinte pe Ronnie O'Sullivan: "Nu am văzut în viața mea o așa închidere"
ACUM O ZI
Neil Robertson a revenit de la 2-4 și l-a învins pe Anthony McGill cu 6-4 pentru a ajunge și el în sferturile de finală. A fost un start extrem de echilibrat de meci iar Robertson a deschis cu un break de 94, pentru ca apoi McGill să răspundă cu break-uri de 100 și 69.
Robertson a egalat (2-2) cu un break de 83, însă McGill a revenit la conducere în a doua sesiune. Cei doi jucători au reușit apoi break-uri de peste 100 - 127 McGill și 132 Robertson pentru ca apoi australianul să obțină victoria.

Rezultate optimi de finală

Sesiunea de după-amiază
  • Zhou Yuelong 6-2 John Higgins
  • Anthony McGill 4-6 Neil Robertson
Sesiunea de seară (de la 21:00)
  • Mark Selby - Barry Hawkins
  • Joe Perry - Jamie Jones
Northern Ireland Open
John Higgins, una dintre cele mai grele închideri de masă din toate timpurile
ACUM O ZI
Northern Ireland Open
Mark Allen, victorie dramatică în fața lui Higgins, în finala Openului Irlandei de Nord
IERI LA 04:38