Stuart Bingham a fost eliminat din optimile turneului UK Championship de către John Higgins cu scorul de 6-4. Fostul campion mondial a condus cu 2-0, 3-1 și 4-3, însă Higgins a revenit și a câștigat ultimele 3 jocuri pentru a avansa în sferturile competiției pe care a câștigat-o de 3 ori în carieră.
Un moment critic a avut loc în jocul 9, la scorul de 4-4. Bingham avea jocul în mână, conducând cu 46-18, când telefonul unui fan a sunat tocmai când Bingham se pregătea să execute o lovitură. Englezul de 43 de ani a ratat apoi lovitura ușoară și a gesticulat nervos către public. A pierdut acel joc extrem de important și apoi a pierdut meciul.
Este o glumă. Oameni care distrug viața altora. Oamenii care uită să-și oprească telefoanele sunt o glumă. Dacă nu se întâmpla asta, conduceam cu 5-4 și aveam 2 oportunități să câștig partida
Snooker
Ronnie O'Sullivan a împărțit snookerul mondial în "două diviziii". Fiecare are câte 3 jucători
ACUM 6 ORE

Stuart Bingham ratează după ce telefonul unui fan a sunat când se pregătea de o lovitură

Robertson, eliminat de Bingtao

În sferturi, John Higgins îl va întâlni pe Yan Bingtao, cel care a realizat o surpriză mare în duelul său cu Neil Robertson. Nu neapărat prin prisma rezultatului, Bingtao fiind un jucător de top, ci prin prisma scorului. Jucătorul chinez l-a învins cu 6-1 pe Robertson, cel care a câștigat în 2 rânduri turneul UK Championship.
Mark Allen s-a calificat la rândul său în sferturi după ce a revenit de la 1-3 cu Kurt Maflin, reușind să câștige în joc decisiv, 6-5. Liang Wenbo l-a învins cu 6-4 pe conaționalul său, Li Hang.
Astăzi au loc celelalte 4 partide din optimi
  • John Higgins 6-4 Stuart Bingham
  • Yan Bingtao 6-1 Neil Robertson
  • Mark Allen 6-5 Kurt Maflin
  • Liang Wenbo 6-4 Li Hang
  • Ronnie O'Sullivan - Ding Junghui
  • Michael White - Stephen Maguire
  • Matthew Stevens - Mark Selby
  • Gary Wilson - Nigel Bond
Snooker
Higgins l-a lăsat fără cuvinte pe Ronnie O'Sullivan: "Nu am văzut în viața mea o așa închidere"
18/10/2021 LA 07:57
Northern Ireland Open
Ronnie O'Sullivan, elogios la adresa lui John Higgins! Cu ce mare fotbalist l-a comparat pe scoțian
17/10/2021 LA 09:24