Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan, după calificarea în turul 4 la Uk Championship: "Snooker-ul e doar un hobby"

Sebastian Ujica

Publicat 03/12/2019 la 20:38 GMT+2

Ronnie O'Sullivan îl va întâlni pe Ding Junhui în turul următor al turneului major de la York.

Ronnie O'Sullivan laughs at fluke

Credit imagine: Eurosport

Aflat pe locul 2 în clasamentul mondial, Ronnie O'Sullivan țintește marele record. Avea 17 ani în 1993 când câștiga primul său turneu de puncte la Uk Championship iar acum vrea să-l cucerească pe cel de-al 37-lea, depășind astfel recordul pe care îl împarte cu Stephen Hendry.
Ronnie n-a avut emoții în turul 3 în fața thailandezului Noppon Saengkham, pe care l-a învins cu 6-2. Ultima lovitură din meci la bila roz a fost una specială din partea lui O'Sullivan.
picture

Ronnie O'Sullivan continuă drumul spre al 37-lea trofe din carieră

În turul următor, Ronnie îl va întâlni pe Ding Junghui, cel care a obținut o victorie impresionantă în fața lui Ali Carter, scor 6-4.

"E doar un hobby"

În stilul său caracteristic, Ronnie a vorbit fără mult entuziasm după victoria care îl duce cu un pas mai aproape de al 8-lea titlu la Uk Championship. Ronnie a dezvăluit că se antrenează mai puțin ca niciodată.
Mă antrenez acum doar 6-10 ore pe săptămână. Am ajuns să realizez că nu mai trebuie să mă antrenez mai mult de atât. Probabil aș juca ceva mai bine dacă m-aș antrena mai mult, dar trebuie să profiți de timpul tău și ce obții de pe urma lui iar acest program a funcționat destul de bine pentru mine. Nu mă simt vinovat din această cauză. Am câteva lucruri care mi se întâmplă care fac snooker-ul să fie mai mult un hobby.
Joc din pasiune mai mult decât pentru a plăti facturile. Modul în care mă pregătesc nu se schimbă pentru niciun teren. Pentru mine cheia este diversific lucrurile astfel încât dacă vin aici și nu am un rezultat bun să nu stau acasă să mă uit la TV în așteptarea următorului turneu
Sunt multe recorduri în snooker, însă doar câteva cu adevărat importante. Nu am nevoie de aprobarea nimănui să fiu pus lângă nume precum Steve Davis sau Stephen Hendry pentru că faptele vorbesc de la sine
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo