Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

UK Championship 2019. Tragerea la sorți pentru primul mare turneu al sezonului

Irina Aldea

Actualizat 25/11/2019 la 17:37 GMT+2

A avut loc tragerea la sorți a UK Championship, unul dintre cele mai importante turnee ale sezonului.

O Sullivan

Credit imagine: Getty Images

Primul eveniment major bazat pe clasament din sezonul 2019/20 ia startul în Marea Britanie marți. Tragerea la sorți a avut deja loc la Barbican Center, care urmează să găzduiască turneul pentru a 15-a oară la rând. Ronnie O’Sullivan, campionul en-titre, a devenit anul trecut doar al treilea jucător din istorie care reușește să-și apere titlul, după ce l-a învins în finală pe Mark Allen, scor 10-6.
O’Sullivan urmărește să cucerească la ediția din acest an al 8-lea lui titlu. În urma tragerii la sorți efectuare în Marea Britanie, un lucru este cert, faptul că jucătorii de top au un mare avantaj. Primul cap de serie îl va întâlni pe cel de-al 128-lea, iar al doilea se va înfrunta cu cel de-al 127-lea.

Acțiunea de la UK Championship, în direct pe Eurosport

UK Championship este al treilea cel mai important și de durată eveniment din snooker, după Campionatul Mondial și turneele Masters. Prima ediție a acestui turneu a avut loc în 1977 și a fost câștigat de-a lungul timpului de nume uriașe ale sportului. Primul tur începe marți. Turneul va fi transmis în direct de Eurosport începând cu 30 noiembrie. Marea finală va avea loc pe 8 decembrie.
Iată programul din turul doi, transmis în direct de Eurosport:
tragere
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo