Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan, eliminat dramatic de la UK Championship! "Racheta" a pierdut în decisiv cu Wilson

Nicu Savin

Actualizat 03/12/2021 la 19:10 GMT+2

Ronnie O'Sullivan a fost eliminat dramatic în sferturile de finală de la UK Championship, după ce a pierdut cu 6-5 duelul contra lui Kyren Wilson.

Ronnie O'Sullivan (l.) und Kyren Wilson nach dem WM-Finale

Credit imagine: Eurosport

Ronnie O'Sullivan și Kyren Wilson erau cei mai bine cotați jucători calificați în sferturi la UK Championship, astfel că meciul dintre ei a fost ca o adevărată finală. Wilson a început mult mai bine și s-a desprins repede la 2-0, al doilea joc fiind câștigat cu un break superb, de peste 100 de puncte.
picture

UK Championship | Kyren Wilson a reușit un break superb în meciul cu Ronnie O'Sullivan

"The Warrior" a avut șansa să se desprindă chiar la 3-0, dar Ronnie a câștigat frame-ul 3, care a fost unul încâlcit, iar în frame-ul 4 a oferit o demonstrație de snooker, închizând masa cu un break de peste 100 de puncte, astfel că la pauză s-a intrat la egalitate, 2-2.
Citește și:

Ronnie O'Sullivan, învins de Kyren Wilson în sferturile UK Championshiop

În startul reprizei secunde, tot Wilson a fost primul care a trecut în avantaj, dar O'Sullivan a răspuns din nou, egalând la 3. "Racheta" a abuzat de loviturile de distanță și chiar dacă a reușit câteva extrem de spectaculoase, de cele mai multe ori a ratat oferindu-i adversarului șanse concrete. Wilson a profitat și s-a desprins la 5-3, apropiindu-se la un singur joc de o victorie mare.
picture

UK Championship | Ronnie O'Sullivan, lovitură de distanță genială în duelul cu Kyren Wilson

Nici măcar atunci când se afla cu spatele la zid, Ronnie nu s-a abătut de la tactica sa, aceea de a ataca în permanență. Wilson a avut astfel prima șansă în jocul 9 și se părea că totul s-a terminat acolo. Emoțiile și-au spus cuvântul și Wilson nu a reușit un break câștigător, iar Ronnie a mai beneficiat însă de o șansă și a profitat din plin, apropiindu-se la 5-4.
Wilson a avut câteva șanse și în jocul 10, dar a ratat inexplicabil câteva lovituri și Ronnie l-a taxat din nou, trimițând partida în decisiv. Ronnie a trimis prima bilă în buzunar în ultimul frame, dar apoi a ratat bila maro și Wilson a revenit la masă. De data aceasta, "The Warrior" nu l-a mai iertat pe O'Sullivan și a închis meciul cu un break de 103 de puncte, calificându-se astfel pentru prima dată în carieră în semifinalele UK Championship.
Așadar, Ronnie O'Sullivan nu a reușit să-și ducă la capăt revenirea și nu va reuși să-și crească la 8 numărul de trofee de la UK Championship. Prin eliminarea sa din competiție, este sigur că prestigioasa competiție va avea un nou campion.
De partea cealaltă, Kyren Wilson și-a luat o binemeritată revanșă în fața lui O'Sullivan, după ce a fost învins clar de acesta în finala Campionatului Mondial de anul trecut. Pentru un loc în semifinale, Wilson în va înfrunta pe belgianul Luca Brecel, care l-a învins clar pe Anthony McGill, 6-2.
În această seară vor avea loc ultimele două sferturi de finală: Barry Hawkins - Andy Hicks și Zhao Xintong - Jack Lisowski. Ambele partidei vor fi în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo