Ronnie O'Sullivan continuă drumul către al 8-lea succes al carierei la UK Championship. "Racheta" nu a strălucit în meciul din optimi cu Noppom Saengkham, dar a obținut o victorie facilă fără să fie la un nivel foarte înalt.
Tailandezul a condus cu 1-0 și 2-1, dar Ronnie a reușit de fiecare dată să egaleze. După pauză, tot Saengkham a trecut în avantaj și a avut o mare șansă să se desprindă la 4-2. A ratat-o însă, iar acest lucru l-a afectat vizibil din punct de vedere psihic, nereușind să mai câștige niciun frame ulterior.
Așadar, O'Sullivan s-a impus cu 6-3, fără să presteze un joc deosebit. Ultima impresie însă a fost una mai aproapiată de posibilitățile sale, "Racheta" încheind partida cu un break de peste 100 de puncte.
The Masters
Ronnie O'sullivan, apel către șefii snookerului! "Racheta" vrea mai multe turnee de tip Masters
13/01/2022 LA 11:52
În sferturi, Ronnie îl va înfrunta pe învingătorul disputei Kyren Wilson - Ben Wollastone, care va fi în această seară, în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Citește și:
Programul celorlalte optimi de finală
  • Zhao Xintong - Peter Lines
  • Jordan Brown - Anthony McGill
  • Kyren Wilson - Ben Wollastone
  • Anthony Hamilton - Luca Brecell
  • Jack Lisowski - Hossein Vafaei
  • David Gilbert - Andy Hicks
  • Barry Hawkins - Matthew Selt

Ronnie O'Sullivan, marele favorit la câștigarea UK Championship

Ronnie O'Sullivan are o mare șansă de a-și trece pentru a opta oară în palmares prestigiosul trofeu (a pierdut doar un ultim act în care a jucat la UK Championship), asta și pentru că majoritatea favoriților au părăsit deja competiția. Ar fi primul trofeu pentru "Rachetă" în ultimele 15 luni, iar succesul i-ar extinde recordul de turnee câștigate la 38.
Judd Trump este ultimul nume mare care a pierdut la York, dar "Asul din pachet" nu e atât de sigur că Ronnie va merge până la capăt și a explicat de ce sextuplul campion mondial are așa mari probleme în ultima perioadă.
"Cred că Ronnie și-a pierdut puțin din încredere. Când nu câștigi, e inevitabil, nu mai ai același nivel de încredere, iar adversarii nu mai sunt speriați de tine. Dacă oponenții intră în arenă având mentalul potriviti, crezând că pot să îl învingă, Ronnie are o problemă. Pentru că sunt mulți jucători buni care, dacă aduc la masă jocul lor "A" pot să treacă de O'Sullivan, dacă acesta nu e la nivel maxim. E ceea ce s-a întâmplat în ultimul an. Dar Ronnie are suficientă valoare și experiență încât să mai câștige trofee importante", a mai spus Trump.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Snooker
2021 în sport | Chinezii, singurii în măsură să facă schimbul de generații în snookerul mondial?
31/12/2021 LA 14:59
Snooker
2021 în sport | Mark Selby sau "Mister Crucible"
27/12/2021 LA 15:15