Ronnie O'Sullivan va debuta astăzi la UK Championship, turneu pe care l-a câștigat de 7 ori în carieră, fiind recordman absolut în această privință. Englezul a oferit un interviu presei britanice înainte de competiția care a debutat ieri la York, în care a mărturist că snookerul este doar o modalitate de distracție pentru el în acest punct al carierei.
Ronnie a invocat faptul că are o grămadă de activități pe care se concentrează momentan și care îi aduc satisfacții mai mari decât performanțele din turnee, atât din punct de vedere financiar, dar și în plan mental. "Racheta" consideră că nu mai are ce demonstra în snookerul profeionist, spunând recent că este cel mai de succes jucător din istorie.
Citește și:
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, out de la Scottish Open! "Racheta" a pierdut în decisiv contra lui Gary Wilson
01/12/2022 LA 06:12

Ronnie O'Sullivan: "Nu mă mai văd un jucător de snooker"

Vorbind despre viitorul său în snooker, sextuplul campion mondial și-a propus să mai joace câțiva ani la cel mai înalt nivel, dar fără a fi prezent la toate turneele din calendar, principalul său obiectiv fiind participarea la încă 3 ediții de Campionat Mondial.
"M-am oprit cu mult timp în urmă din a fi doar un jucător de snooker. În primul rând, mă văd un expert la televiziune. Apoi am propriile mele afaceri. Fac o mulțime de lucruri într-un rol de ambasador pentru anumite companii. Văd asta ca principala mea muncă acum.
Nu mă mai văd un jucător de snooker. Este contraproductiv din multe puncte de vedere. Din punct de vedere financiar și pe termen lung, nu are sens. Dar încă vreau snookerul în viața mea, fie și doar în scopuri distractive.Atâta timp cât există turnee de snooker și mese de snooker, pot să tratez totul ca pe o vacanță.Nu există un mod mai bun de a mă distra decât jucând snooker. Pot să stau în hoteluri frumoase, să joc snooker și, dacă nu merge prea bine, merg în studioul Eurosport, mă uit la snooker și petrec timp cu Jimmy White.
Dacă ar fi să aleg între a fi un jucător profesionist, a fi expert la o televiziune sau a juca meciuri demonstrative, snookerul profesionist ar fi primul lucru la care aș renunța. Mi-am propus să joc la încă 3 Campionate Mondiale, ăsta este obiectivul meu. Voi juca probabil mai puțin decât mi-aș dori, dar acesta este un truc psihologic care acționează asupra mea în mai multe feluri.", a declarat O'Sullivan, citat de eurosport.co.uk.
Ronnie O'Sullivan va intar astăzi în scenă la UK Championship, urmând a-l întâlni în primul tur pe galezul Michael White. Partida va avea loc în sesiunea de seară și va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player cu începere de la ora 21:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, cel mai rapid break de peste 100 de puncte din istorie, la un meci televizat
28/11/2022 LA 20:31
German Masters
Surprize uriașe în calificările de la Masterul German! Allen și Selby, eliminați de doi necunoscuți
24/11/2022 LA 07:24