Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan, aroganță sau realism? Ce a spus "Racheta" despre adversarii săi din circuit

Nicu Savin

Actualizat 17/11/2022 la 12:43 GMT+2

Ronnie O'Sullivan a avut un discurs tranșant după ce s-a calificat în sferturile de finală de la UK Championship. "Racheta" a trimis săgeți către rivalii săi din circuit, spunând că cel mai slab nivel al său este superior față de cel mai bun al altor jucători. Englezul a susbliniat că niciunul dinte actualii jucători nu pot face față presiunii succesului în snooker.

Ronnie O'sullivan, primul sfertfinalist de la UK Championship! "Racheta" l-a surclasat pe Zhou

Ronnie O'Sullivan este într-o formă de zile mari în acest sezon. Campionul mondial în exercițiu a câștigat deja două turnee, Mastersul de la Hong Kong și Champion of Champions, iar la UK Championship este deja în sferturi. În primele două tururi, "Racheta" a pierdut doar două frame-uri, câștigând cu 6-2 în fața lui Matthew Stevens și cu 6-0 contra lui Zhou Yuelong.
Betano
Acest conținut vă este oferit de Betano.
După meciul împotriva chinezului, Ronnie a fost prezent în studio-ul Eurosport, unde a făcut o serie de declarații care pot fi considerate arogante. Acesta a dat de înțeles că rivalii săi din circurit nu sunt la nivelul său nici măcar atunci când el nu prestează cel mai bun joc.

Ronnie O'Sullivan, mesaj tranșant către rivalii din snookerul actual

Întrebat care dintre jucătorii actuali pot să facă față presiunii în snooker, Ronnie a spus că niciunul. În opinia sa, mulți jucători se mulțumesc să fie în top, fără a aspira către succese constante. Acesta a dat exemple de mari campioni, care au putut fi identificați prin atitudinea lor încă de la cele mai fragede vârste, lucru care nu se întrevede la orizont în viitorul apropiat.
"Nu am avut niciodată o problemă cu presiunea. La prima mea aparție la televizor am făcut un break de 75 de puncte, aveam 14 ani. Dacă nu te descurci, atunci te vei lupta mereu. Cred că m-am născut cu dragostea de presiune, de meciuri mari.Nu poți să înveți asta, ori ai înțeles, ori nu vei reuși niciodată. De aceea, câștigătorii sunt câștigători întotdeauna și unii oameni nu câștigă la fel de mult.”
În acest moment, nivelul meu cel mai rău este mai bun decât al tuturor celorlalți. Te uiți la unii tineri și sunt diferiți, nu știi cine sunt cu adevărat. Știam cu toții despre Stephen Hendry încă când avea 15 ani că era ceva diferit, Steve Davis era diferit. Tiger Wood la fel. Dacă te uitai doar în ochii lor, aveau o intensitate diferită.
Unii jucători sunt fericiți să fie aici, să râdă și să glumească. Alții au doar o dorință pură intensă, fie că este cu jocul sau cu ei înșiși, le place provocarea, le place competiția.Unii oameni prosperă , altora nu le place. Unora le place o vreme, dar apoi nu se pot descurca atât de bine, pentru că nu este ușor. A face față presiunii nu este un lucru ușor. Eu am ajuns să mă bucur de ea, dacă asta are sens.
În acest moment nimeni nu are talentul și capacitatea de a face față presiunii. Cu siguranță nu există niciun Stephen Hendry sau John Higgins. Mulți sunt magnifici periodic, dar să menți nivelul este cel mai greu", a spus O'Sullivan în studio-ul Eurosport.
Ronnie O'Sullivan va reveni la masă vineri, când îl va întâlni pe Ding Junhui sau Jamie Clarcke în sferturile de la UK Championship. Cei doi vor juca astăzi, într-unul dintre ultimele 4 meciuri din optimi.
Toate meciurile de la UK Championship (12-20 noiembrie) sunt în direct și în exclusivitate pe Eurosport și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo