Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan, de nerecunoscut! "Racheta", out de la UK Championship, după 0-6 cu Ding Junhui

Nicu Savin

Publicat 18/11/2022 la 17:08 GMT+2

Ronnie O'Sullivan a fost eliminat în sferturile de finală de la UK Championship, după ce a fost învins clar de Ding Junhui, scor 0-6. Chinezul se va duela pentru un loc în marea finală cu învingătorul disputei Tom Ford - Joe Perry.

O'Sullivan - Ding szuperrangadó a negyeddöntőben

Credit imagine: Eurosport

Ronnie O'Sullivan pierduse doar două frame-uri în primele două tururi la UK Championship și părea marele favorit la cucerirea trofeului, mai ales că majoritatea jucătorilor de top părăsiseră competiția. "Racheta" a fost însă de nerecunoscut în duelul din sferturi cu Ding Junhui, care a câștigat cu 6-0.
Betano
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Ronnie a jucat azi al 118-lea meci la UK Championship, egalând recordul deținut de Steve Davies, iar o victorie l-ar fi ajutat să ajungă pe primul loc în această ierarhie. Nu a fost să fie, pentru că Ding Junhui a controlat jocul de la un capăt la altul. Chiar dacă a greșit suficient în prima parte a meciului, Ding nu a fost taxat niciodată, Ronnie ratând câteva lovituri foarte ușoare. Chinezul s-a distanțat ușor-ușor pe tabelă și după pauză a reușit două break-uri fantastice, ultimul de 132 de puncte, încheind meciul mai repede decât s-ar fi așteptat orice fan al snookerului.

Ronnie O'Sullivan, învins cu 6-0 de Ding Junhui, la UK Championsip

Fără îndoială, aceasta este una dintre cele mai severe înfrângeri din cariera lui Ronnie O'Sullivan, mai ales dacă ținem cont și de competiție, a doua cea mai prestigioasă din snooker, după Campionatul Mondial. Dacă mai punem că a venit într-un sfert de finală, contra jucătorului aflat pe locul 38 în lume, dezastrul este complet pentru septuplul campion mondial.
De altfel, este pentru prima dată în istorie când Ronnie pierde la zero un meci al unui turneu din cadrul Triplei Coroane. "Racheta" a terminat meciul cu Ding cu doar 84 de puncte în contul său. În ultimele 4 frame-uri a reușit un singur break, de numai 4 puncte.
Acest succes este de departe cel mai important pentru Ding Junhui în ultimele două sezoane, perioadă în care chinezul s-a zbătut mult să revină în elită. Totuși, pentru el nu este nimic nou să fie în careul de ași la UK Championship, turrneu pe care l-a câștigat de 3 ori în carieră, în 2005, 2009 și 2019.
Pentru un loc în marea finală, Ding Junhui se va duela cu Tom Ford sau Joe Perry, care se înfruntă la această oră într-un alt sfert de finală. La pauză, Ford conducea cu 4-1. În această seară vor avea loc și ultimele două partide din sferturi: Mark Allen - Sam Craigie și Jack Lisowski - Shaun Murphy.
Toate meciurile de la UK Championship sunt în direct și în exclusivitate pe Eurosport și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo