Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan a "evitat glonțul" la UK Championship! E în sferturi, după un meci dramatic cu Milkins

Nicu Savin

Publicat 30/11/2023 la 18:39 GMT+2

Ronnie O'Sullivan s-a calificat dramatic în sferturile de finală de la UK Championship, după ce l-a învins pe Robert Milkins cu 6-3. "Racheta" a scăpat ca prin minune de o eliminare, adversarul având mai multe șanse de a câștiga partida în jocul decisiv.

Ronnie O'Sullivan are soluție pentru absolut orice! Lovitură magică, din snooker, la UK Championship

Ronnie O'Sullivan a început UK Championship cu o victorie clară împotriva lui Anthony McGill (6-2), dar jocul prestat nu a fost unul deosebit. Oscilația a continuat să fie prezentă în evoluția septuplului campion mondial și în duelul cu Robert Milkins din optimi, dar acesta a scos-o la capăt, impunându-se dramatic, în joc decisiv (6-5).
La fel ca în meciul cu McGill, Ronnie a început slab și a fost condus cu 2-0, dar a reușit să-și revină la timp și la pauză s-a intrat la egalitate (2-2). "Racheta" a câștigat primul joc din partea a 2-a și apoi s-a distanțat la 4-2 cu un break fantastic, de 142 de puncte.
picture

"Racheta" a prins viteză! Ronnie O'Sullivan, break superb, în duelul cu Milkins, la UK Championship

Ronnie O'Sullivan - Robert Milkins 6-5, în optimile de finală de la UK Championship

Milkins a redus din diferență cu un break de peste 100 de puncte, dar Ronnie a refăcut repede ecartul de două jocuri și era la un pas de victorie. "The Milkman" nu a cedat și a reușit să egaleze, trimițând partida în joc decisiv, unde dramatismul a atins cote maxime.
Milkins a avut prima șansă, dar nu a reușit un break câștigător și i-a permis lui Ronnie să revină la masă. Se părea că acesta va închide meciul din acea vizită, dar a executat prea tare o lovitură la bila roz și a pierdut bila albă, moment în care a fost vizibil iritat și a trântit tacul pe masă.
picture

Ronnie O'Sullivan a cedat nervos la UK Championship! A trântit tacul pe masă, după ce a pierdut alba

Milkins a avut astfel o nouă oportunitate de a tranșa lucrurile în foavoarea sa, dar presiunea a fost prea mare și a greșit din nou, iar de această dată Ronnie nu l-a mai iertat.
Așadar, Ronnie O'Sullivan s-a calificat cu destule emoții și cu multă șansă în sferturile de finală de la UK Championship, acolo unde îl va întâlni pe Zhou Yuelong, care l-a învins cu 6-3 pe John Higgins.
Ronnie este la 3 meciuri distanță de stabilirea unui nou record în snooker. Dacă va câștiga trofeul, englezul va deveni cel mai în vârstă jucător care triumfă la UK Championship. Ronnie este deja recordman la numărul de trofee (7) și este și cel mai tânăr jucător din istorie care s-a impus vreodată la prestigioasa competiție. Primul său titlu a fost obținut în 1993, pe când avea doar 17 ani și când l-a învins în finală pe legendarul Stephen Hendry.
Toate meciurile de la UK Championship vor fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport și aplicația Eurosport în perioada 25 noiembrie - 3 decembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo