Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan, mesaj tăios după calificarea în finala UK Championship! "E grozav să le ruinez carierele"

Dani Morar

Actualizat 02/12/2023 la 22:10 GMT+2

Ronnie O'Sullivan s-a calificat în finala UK Championship, după victoria cu 6-2 în fața lui Hossein Vafaei. "Racheta" a fost în control total și va bifa a 62-a finală a carierei, a 9-a la acest turneu. În ultimul act, englezul va da piept cu învingătorul din disputa Ding Junhui - Judd Trump.

Ronnie O'Sullivan, în a 9-a finală la UK Championship, după o prestație de clasă

Ronnie O'Sullivan este în cea de-a 9-a sa finală la UK Championship, grație victoriei cu 6-2 în fața lui Hossein Vafaei. Septuplul campion mondial nu a avut emoții pentru calificarea în ultimul act, acolo unde va da pese Ding Junhui sau Judd Trump.
"Racheta" a vorbit după partida din semifinale și spune că și-a regăsit plăcerea de a juca snooker în victoriile împotriva contracandidaților săi. Aceste succese îi împiedică pe adversari să ajungă la bornele setate de Ronnie în acest sport și îi oferă o satisfacție aparte celui mai titrat jucător.
"Mă mențin la acest nivel și nu le permit celorlalți jucători să aibă o carieră asemănătoare. Dacă pot să îi opresc pe Mark Selby, Judd Trump, Ding Junhui sau Neil Robertson să câștige câteva trofee, le-aș ruina puțin carierele și asta ar fi grozav.
Câteodată asta mă motivează să joc în continuare. Mă simt foarte proaspăt. Aceste turnee nu sunt o problemă. Vin destul de relaxat aici. Mă simt fericit să ajung atât de departe, este grozav și mă bucur de această săptămână", a declarat Ronnie la microfonul Eurosport.
Citește și:

Ronnie O'Sullivan supraviețuise în sferturile UK Championship

Ronnie O'Sullivan a oferit încă o lecție de supraviețuire la UK Championship. După ce alatăieri l-a învins cu 6-5 pe Robert Milkins, "Racheta" a trecut cu același scor și de Zhou Yuelong, la capătul unui meci cu o desfășurare incredibilă. Cei doi jucători se mai întâlniseră de 4 ori până azi, iar englezul le-a câștigat pe toate, cedând numai două jocuri în total. Chinezul a opus o rezistență mult mai dârză de această dată, dar a plătit tribut lipsei de experiență.
Ronnie a început fulminant partida, cu un break de 125 de puncte, iar apoi a câștigat și următoarele două frame-uri, distațându-se la 3-0 pe tabelă. Chinezul și-a adjudecat ultimul joc al primei reprize, dar Ronnie a făcut ecartul de 3 jocuri imediat după revenirea în arenă.
Ulterior a avut loc un moment evident de cădere în jocul septuplului campion mondial și Zhou a egalat la 4. Chinezul chiar a preluat conducerea, după un joc în care Ronnie a ratat o bilă extrem de ușoară la bila roz, într-un moment în care avea toată masa la dispoziție pentru a face un break câștigător.
Toate meciurile de la UK Championship sunt fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport și aplicația Eurosport în perioada 25 noiembrie - 3 decembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo