Ronnie O’Sullivan a descris victoria din a doua rundă de la Northern Ireland Open în fața lui Elliot Slessor ca fiind una dintre cele mai importante victorii din cariera sa.
O’Sullivan pierduse precedentele două întâlniri cu cel clasat pe locul 58 mondial și părea să aibă probleme fiind condus cu 1-0 la începutul partidei. Însă ”Racheta” și-a ridicat nivelul și a reușit break-uri de 76, 78 și 97 pentru a-și asigura locul în a treia rundă.

Ronnie, încântat de victoria cu Slessor

UK Championship
Barry Hawkins, în sferturile de finală de la UK Championship
ACUM 3 ORE
”Este una dintre cele mai mari victorii din cariera mea. M-a învins de două ori, pare să joace fantastic mereu împotriva mea și a început foarte bine din nou și aici și mă gândeam că iar începem o să mă bată cu 4-1... mă gândeam că o să merg acasă”, a declarat Ronnie pentru Eurosport UK.
”Evident, joacă mereu foarte bine împotriva mea și începuse exceelnt. Speram să am o șansă și a avut ghinion că nu a ajuns la 2-0 iar eu am putut într-un final să revin în joc”, a declarat el.
O’Sullivan va juca în runda următoare cu Matthew Stevens, cel care a câștigat precedentul meci cu 4-1 la English Open. ”Racheta” a peirdut în finala de la Northern Ireland Open la ultimele două ediții.
Verifică oferta noastră de Black Friday și asigură-te că nu ratezi niciun moment din transmisiile Eurosport de la Northern Ireland Open 2020.
Snooker
Luca Brecel, în forma vieții la UK Championship! Belgianul, în sferturi după o nouă evoluție de vis
ACUM 16 ORE
UK Championship
Ronnie O'Sullivan a reușit o lovitură combinată genială în meciul cu Saengkham de la UK Championship
IERI LA 19:50