Mark Selby a fost deranjat de faptul că Ronnie O’Sullivan a executat lovitură în forță când s-a aflat în poziție de snooker în ultimele jocuri ale semifinalei, spunând că a fost o dovadă "de lipsă de respect față de mine și față de snooker".
Într-unul dintre comentariile postării sponsorului principal al turneului, care prezenta controversatul interviu al lui Selby, un fan i-a transmis triplului campion mondial că "este în culpă", pentru felul în care, de multe ori, petrece minute bune analizând scenarii pentru următoarea lovitură – un lucru derenjant pentru fani și sport în general. Respectivul utilizator a distribuit un montaj video în care sunt puse față în față cel mai rapid break maxim din istorie, reușit de Ronnie O’Sullivan (5 minute, 20 secunde), și o singură lovitură a lui Mark Selby, cu mesajul: "cred că a-ți acorda șase minute pentru o lovitură evidentă arată ceva mai multă lipsă de respect".
Snooker
Masters | Neil Robertson, "on fire" în finala cu Barry Hawkins. Ultimul act decis după 14 frameuri
ACUM O ZI

Ronnie O'Sullivan a mai fost ținta acuzațiilor și în trecut

Înainte de a se consacra drept un excelent jucător ambidextru, Ronnie O’Sullivan a fost acuzat de canadianul Alain Robidoux că este lipsit de respect în momentul în care a început să execute lovituri cu mâna stângă, în duelul lor din turul întâi al Campionatului Mondial de Snooker din 1996. Sportivul din Essex avea pe atunci doar 20 de ani.
O’Sullivan i-a supărat pe cei mai mulți dintre colegii săi din circuit și prin declarațiile făcute chiar în acest an la Crucible, când a anunțat: "ar trebui să pierd un braț și un picior pentru a ieși din Top 50 mondial".
Însă nimeni nu se îndoiește de faptul că Ronnie O’Sullivan este un sportive genial. În prezent, englezul domină topul celor mai multe trofee câștigate în carieră în "Tripla Coroană" (19: 5 titluri la Campionatul Mondial, 7 la Campionatul Regatului Unit și 7 la Masters). Mark Selby este pe cinci în acest top, după O’Sullivan (19), Hendry (18), Steve Davis (15) și John Higgins (9), având opt trofee câștigate între 2008 și 2017 (câte 3 titluri la Crucible și la Masters, 2 trofee la Campionatul Regatului Unit).
The Masters
Un joc care va rămâne în istorie: Frameul decisiv din semifinala Robertson - Williams, de la Masters
IERI LA 09:52
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
IERI LA 04:57