Getty Images

"Ronnie, mai ușor că vreau să mănânc liniștit". Mesajul amuzant al lui Robertson către O'Sullivan

"Ronnie, mai ușor că vreau să mănânc liniștit". Mesajul amuzant al lui Robertson către O'Sullivan

14/02/2020 la 15:33Actualizare 14/02/2020 la 16:42

Ronnie O'Sullivan a început fulminant partida cu Mark Selby din sferturile Openului Galez.

Sferturile de finală de la Openul Galez, cel de-al 4-lea turneu din cadrul Home Nations Series, se anunțau extrem de echilibrate: numai jucători din top 20 au ajuns până în această faza a competiției!

Primul meci programat la masa principală era marele duel dintre Ronnie O'Sullivan și Mark Selby, 2 jucători cu numai puțin de 8 titluri mondiale în palmares! Iar duelul a început cu un joc extrem de echilibrat, câștigat de Ronnie după mai bine de 30 de minute!

Au urmat 3 break-uri mari ale lui Ronnie O'Sullivan: mai întâi unul de 142 de puncte, apoi de 95 și 85 de puncte! Astfel, la pauza dintre reprize, Ronnie conducea cu 4-0 și s-a impus până la urmă cu 5-1

Video - Break de 142 de puncte făcut de Ronnie O'Sullivan în fața lui Selby

02:59

Neil Robertson, cel care urmează să joace în sesiunea de după-amiază de la Cardiff contra lui Kyren Wilson, a trimis un mesaj amuzant după ce Ronnie a dus scorul la 3-0: "Hey Ronnie. Încerc să iau și eu liniștit prânzul și un latte. Încetinește să am și eu timp să fiu pregătit"

Sesiunea de dupa-amiază va fi transmisă în direct de Eurosport începând cu ora 16.55. Sesiunea de seară în care vor avea loc meciurile Yan Bingtao - John Higgins și Judd Trump - Shaun Murphy va fi pe Eurosport Player.