Sferturile de finală de la Openul Galez, cel de-al 4-lea turneu din cadrul Home Nations Series, se anunțau extrem de echilibrate: numai jucători din top 20 au ajuns până în această faza a competiției!
Primul meci programat la masa principală era marele duel dintre Ronnie O'Sullivan și Mark Selby, 2 jucători cu numai puțin de 8 titluri mondiale în palmares! Iar duelul a început cu un joc extrem de echilibrat, câștigat de Ronnie după mai bine de 30 de minute!
Au urmat 3 break-uri mari ale lui Ronnie O'Sullivan: mai întâi unul de 142 de puncte, apoi de 95 și 85 de puncte! Astfel, la pauza dintre reprize, Ronnie conducea cu 4-0 și s-a impus până la urmă cu 5-1
Campionatul Mondial
O'Sullivan și-a amintit de drama trăită la primul titlu câștigat la Crucible: "Acum a fost diferit"
03/05/2022 LA 16:59

Break de 142 de puncte făcut de Ronnie O'Sullivan în fața lui Selby

Neil Robertson, cel care urmează să joace în sesiunea de după-amiază de la Cardiff contra lui Kyren Wilson, a trimis un mesaj amuzant după ce Ronnie a dus scorul la 3-0: "Hey Ronnie. Încerc să iau și eu liniștit prânzul și un latte. Încetinește să am și eu timp să fiu pregătit"
Sesiunea de dupa-amiază va fi transmisă în direct de Eurosport începând cu ora 16.55. Sesiunea de seară în care vor avea loc meciurile Yan Bingtao - John Higgins și Judd Trump - Shaun Murphy va fi pe Eurosport Player.
Campionatul Mondial
Cum s-a manifestat O'Sullivan, imediat după ce a rescris istoria în snooker. Momente mai rar văzute
02/05/2022 LA 20:42
Campionatul Mondial
Ronnie i-a lăsat fără cuvinte pe experți! Cum au comentat evoluția "Rachetei" din finala CM
02/05/2022 LA 08:36