Ronnie O'Sullivan nu i-a dat nicio șansă lui Robbie Williams în primul tur de la Welsh Open. Sextuplul campion mondial a câștigat cu 4-0 și a avansat în turul următor, acolo unde ăl va întâlni astăzi pe legendarul și bunul său preiten Jimmy White.

La conferința de presă de după meciul cu Williams, Ronnie a fost din nou savuros, menționând că nu se gândește la retragere. Mai mult, englezul a spus că și-ar dori să ajungă la fel ca Sir Ken Dodd, celebrul comendiat englez care a susținut spectacole până la moartea sa din 2018, când ămplinise deja 90 de ani.

Snooker
John Higgins chiar e "vrăjitor". Finală magică în fața lui Ronnie O'Sullivan, la Players Championhip
IERI LA 21:20

"Principalul meu obiectiv este să fiu ca Sir Ken Dodd, care a fost în turnee până în ziua când a murit. Vreau să joc în turnee demonstrative și să mă distrez atâta timp cât mă mențin în formă și sănătos. Încerc să fac asta 30-40 de seri pe an. Îmi place să fac asta. Îmi pot gestiona calendarul mult mai bine, îmi place să fiu sigur în ceea ce fac, să am controlul a ceea ce fac. 55 de ani ar trebui să fie vârsta minimă. (Steve) Davis încă joacă un snooker bun la 55 de ani.", a spus O'Sullivan, citat de Eurosport.uk.

https://i.eurosport.com/2021/02/14/2994627.jpg

Ronnie O'Sullivan: "De ce să nu joc până la 65 de ani?"

"Racheta" a continuat să-și exprime dorința de a juca o perioadă îndelungată de acum înainte, spunând chiar că se vede jucând și la 65 de ani: "Dacă sunt încă în formă bună, jucând snooker bun, de ce să nu joc până la 65 de ani? Dacă tot joc bine, iar oamenii se bucură, dacă tot fac lucruri bune la masă, ar fi fi grozav pentru mine să joc în continuare."

O'Sullivan a câștigat de 4 ori în carieră Welsh Open și a spus că s-ar bucura foarte mult dacă ar obține al 5-lea trofeu, care este unul special pentru el. Trofeul acestui turneu îi poartă numele lui Ray Reardon, omul care a contribuit la perfectarea jocului de siguranță al lui Ronnie, acesta câștigând al 2-lea său titlul mondial (2004) pe când lucra cu Reardon.

"Relația pe care o am cu Ray este mult mai importantă decât un trofeu, ar fi minunat dacă Ray ar fi aici pentru a preda trofeul, evident că ar fi un moment special", a conchis O'Sullivan.

Partidele de la Welsh Open continuă astăzi, în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.

Snooker
John Higgins s-a calificat în finala Players Championship, unde îl va întâlni pe Ronnie O'Sullivan
28/02/2021 LA 06:05
Snooker
Ronnie O'Sullivan, în luptă cu recordurile! Duminică va juca a 57-a finală a carierei
27/02/2021 LA 04:59