Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan, critici dure la adresa unui rival din circuit la Welsh Open: "Nu are creier de snooker"

Andrei Nicolae

Actualizat 13/02/2024 la 13:21 GMT+2

Ronnie O'Sullivan nu participă în acest an la Welsh Open, însă este prezent la turneul din Țara Galilor din postura de analist Eurosport. Recent, "Racheta" a comentat în termeni duri jocul prestat de unul dintre adversarii săi din circuit, John Astley, spunând că nu are niciun atu pentru a triumfa în acest sport.

O'Sullivan on Welsh Open absence - 'I don't want to be on treadmill every week'

Credit imagine: Eurosport

Ronnie O'Sullivan este prezent la Welsh Open, însă nu pe tabloul turneului, ci din postura de analist Eurosport. Legendarul jucător a decis să nu participe la ediția din acest an a competiției din Țara Galilor, pentru a-și lua un timp de odihnă și a nu-și aglomera calendarul de joc.
Momentan, au avut loc meciurile din calificări ale turneului și doar câteva din prima rundă de pe tabloul principal, dar Ronnie a ieșit deja în evidență printr-o declarație extrem de critică la adresa unui rival din circuit. "Racheta" nu s-a ferit să vorbească în termeni duri despre jocul lui John Astley, ocupant al locului 78 în clasamentul mondial.
Englezul a dat piept cu Mark Williams în calificări și a fost învins cu scorul de 4-2, având câteva ratări inexplicabile în meci, ce l-au făcut pe O'Sullivan să nu se abțină deloc în privința criticilor. Proaspătul campion de la World Grand Prix a spus că Astley nu are nicio calitate specifică unui jucător de snooker și că nu are creierul format pentru a practica acest sport.
Citește și:

Ronnie O'Sullivan, derapaj la adresa lui John Astley, la Welsh Open

"Unii oameni sunt buni la matematică, alții sunt buni la engleză. Unii oameni pur și simplu au creier de snooker, iar alții nu aleg lovitura corectă și nu vor juca niciodată cu lovitura corectă, deoarece creierul lor nu gândește ca cel al unui jucător de snooker. Sunt anumiți jucători de top, nu voi da nume, care nu au creier de snooker în opinia mea, dar care au o tehnică atât de bună, încât compensează.
El (n.r. Astley) nu are nici una, nici alta. Nu are o tehnică bună și nu are creier de snooker. Doar va aduna 30, 40 de puncte, va rata bile și nu va face niciodată nimic. Este păcat, dar trebuie să ai una din astea două. Trebuie să ai o tehnică bună sau un creier de snooker, iar dacă nu ai niciuna, poate e timpul să-ți găsești altceva de lucru", a spus O'Sullivan, potrivit Daily Mail.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo