Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan, fascinat de unul dintre finaliștii de la Welsh Open: "Pare un jucător periculos"

Nicu Savin

Publicat 18/02/2024 la 14:18 GMT+2

Ronnie O'Sullivan a vorbit la superlativ despre Martin O'Donnell, care va juca azi finala de la Welsh Open contra lui Gary Wilson. Septuplul campion mondial nu a ascuns faptul că i-ar plăcea să-l vadă pe O'Donnell ridicând trofeul deasupra capului, pentru că e un om de o calitate deosebite, dar și un jucător care a progresat enorm în ultima perioadă.

Martin O'Donnell, în finală la Welsh Open. Semifinala cu Slessor, decisă de un break fantasic

Ronnie O'Sullivan nu a participat la Welsh Open, dar a urmărit atent competiția din Țara Galilor în calitate de expert Eurosport. Marea finală îi va aduce față în față pe Martin O'Donnell și Gary Wilson, iar "Racheta" a dat de înțeles că i-ar plăcea să-l vadă pe primul cucerind în premieră un trofe la un turneu de profesioniști.
Ronnie a evidențiat că Martin O'Donnell a progresat foarte mult în ultima vreme, după perioade mai puțin faste, și a adugat că englezul de 37 de ani merită un titlu pentru că este o persoană deosebită.
"Este un tip atât de drăguț. Îți poți da seama după comportamentul lui, nu este un adversar obișnuit, este un om drăguț. Vreau să văd pe cineva ca el descurcându-se bine. A avut suișuri și coborâșuri, mai multe coborâșuri decât urcușuri, dar a revenit cu un alt jucător. Este un jucător mult mai puternic, așa că tot ceea ce a lucrat este în favoarea lui. Arată ca un jucător periculos", a spus O'Sullivan la Eurosport.

Martin O'Donnell - Garry Wilson, marea finală de la Welsh Open

Martin O'Donnell a avut o săptămână de vis la Welsh Open, în care a trecut pe rând de Chris Wakelin, Anthony Hamilton, Marco Fu, Luca Brecel și Elliot Slessor pentru a se califica în prima sa finală a carierei. În semifinale cu Slessor, O'Donnell s-a impus în joc decisiv (6-5), reușind să închidă meciul cu un break superb, de 126 de puncte.
Misiunea lui O'Donnell de a cuceri în premieră un trofeu nu va fi deloc simplă, deoarece adversarul său din finală, Gary Wilson, este în mare formă. În turul doi, campionul ultimelor două ediți de la Scottish Open a trecut în decisiv de Jack Lisowski, dar apoi a defilat. În optimi și sferturi nu a pierdut niciun joc în duelurile cu Robert Milkins și Anthony McGill, oar în semfinale l-a învins cu 6-4 pe marele John Higgins. În fața scoțianului, Wilson a reușit și un break maxim, al 5-lea al carierei, al 10-lea al sezonului și al 199-lea din istoria snookerului, în turneele profesioniste.
picture

Absolut uimitor! Gary Wilson a reușit break-ul maxim în semifinala cu John Higgins de la Welsh Open

Wilson și O'Donnell s-au întâlnit ultima dată într-un turneu de puncte în 2015, la UK Championship, când Gary s-a impus cu 6-3. Marea finală de la Welsh Open se va disputa după sistemul cel mai bun din 19 meciuri (primul la 9), pe parcursul a două sesiuni. Prima va începe la ora 15:00, LIVE pe aplicația Eurosport, iar cea de-a doua la ora 21:00, LIVE pe Eurosport 1 și aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo