Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Campionatul Mondial de Snooker: Judd Trump a trecut fără probleme de Liam Highfield

Vlad Dumitrescu

Publicat 21/04/2021 la 19:34 GMT+3

Judd Trump l-a eliminat fără probleme pe Liam Highfield iar următorul duel pentru fostul campion mondial este cu David Gilbert.

Judd Trump lines up a pot, World Snooker Championship, the Crucible, Sheffield, April 20, 2021

Credit imagine: Getty Images

Judd Trump s-a calificat lejer în a doua rundă de la Campionatul Mondial de Snooker printr-o victorie clară, 10-4, împotriva lui Liam Highfield.
Așteptările sunt mari de la liderul mondial să își asigure al doilea succes la Campionatul Mondial iar Trump a început turneul cu stil, printr-o victorie dominantă.
Highfield a avut un început extrem de dificil și era condus cu 7-2 după prima sesiune iar singura sa șansă era un început fulminantă miercuri după-amiază.
Highfield a avut momente excelente, mai ales în al 10-lea frame, însă în cele din urmă jocul său a fost presărat cu prea multe erori. Trump a intervenit și a câștigat clar primul frame al celei de-a doua sesiuni iar de acolo nu a mai putut fi oprit, aceasta fiind una dintre cele mai dominante performanțe ale sale la Campionatul Mondial.
În 2015, Trump l-a eliminat pe Dominic Dale cu 10-5, însă partida cu Highfield pare să fi fost una chiar mai reușită.
Cu acest succes, Judd Trump își asigură poziția de lider mondial până la sfârșitul sezonului. Dacă ar fi pierdut și Ronnie O’Sullivan ar fi câștigat turneul, Trump ar fi fost depășit de ”Rachetă”.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo