Încă de la începutul pandemiei, Ronnie O'Sullivan a fost o voce influentă care a militat pentru respectarea cu strictețe a regulilor menite să combată răspândirea coronavirusului. Sextuplul campion mondial a luat din nou atitudine când a fost întrebat despre prezența fanilor în arenele Teatrului Crucible la ediția din acest an a Campionatului Mondial.
Aproximativ 300 de fani vor fi prezenți la fiecare sesiune în acest an, mondialul de snooker fiind unul dintre evenimentele pilot aprobate de guvernul Marii Britanii în vederea revenirii spectatorilor pe toate arenele sportive, lucru programat să aibă loc la mijlocul lunii mai.
O'Sullivan a declarat că se bucură că vor fi spectatori la meciuri, însă a tras un semnal de alarmă, propunând ca aceștia să fie cu toții vaccinați: "Va fi frumos să avem spectatori. Sperăm că toți sunt vaccinați. Poate vor avea și un pașaport de vaccin. Am avut un an la dispoziție pentru a înțelege situația cu această boală. Indiferent cine ești, nu vrei să fii pus într-o situație periculoasă. Cred că vaccinarea ar trebui să fie un criteriu obligatoriu pentru oricine vrea să ia parte la un eveniment într-un spațiu închis."
Northern Ireland Open
Ronnie O'Sullivan, elogios la adresa lui John Higgins! Cu ce mare fotbalist l-a comparat pe scoțian
ACUM 29 MINUTE
https://i.eurosport.com/2021/03/02/3004460.jpg

Ronnie O'Sullivan: "Mama mea a suferit foarte mult"

Campionul mondial de anul trecut și-a argumentat poziția cu privire la acest subiect menționând că a simțit de aproape efectele coronavirusului, mama sa fiind infectată: "Sunt mult mai respectuos față de ceea ce îți poate face această boală, indiferent de vârsta ta. Știm că nu este o gripă. Mama mea a avut și a suferit foarte mult. Au fost chiar momente când am crezut că nu va învinge boala. A fost foarte înfricoșător doar privind efectele Covid-ului."
La ediția de anul trecut a Campionatului Mondial au fost spectatori numai în prima zi de concurs și la finală. O'Sullivan s-a impus atunci cu 18-8 în fața lui Kyren Wilson. "Racheta" este și în acest an printre favoriți, chiar dacă în acest sezon nu a reușit să câștige niciun turneu.
Calificările pentru Campionatul Mondial se vor desfășura în perioada 5-14 aprilie, iar între 17 aprilie și 3 mai va avea loc competiția propriu-zisă, în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Northern Ireland Open
O'Sullivan, sarcastic cu privire la turneele Home Nations, după eșecul de la Openul Irlandei de Nord
15/10/2021 LA 08:12
Northern Ireland Open
Ronnie O'Sullivan, în mare formă la Openul Irlandei de Nord! ''Racheta'', victorie fulger cu Burden
13/10/2021 LA 15:50