World Grand Prix de la Milton Keynes este până acum locul de joacă al lui Judd Trump. Ronnie O'Sullivan a fost mai mult spectactor la demonstrația de forță din semifinală, unde Trump s-a impus cu 6-1. Campionul mondial a recunoscut superioritatea netă a numărului 1 mondial. Două breakuri de peste 100 de puncte, realizate de Judd Trump l-au demolarizat pe Ronnie "The Rocket".
"Nu știu ce puteam face mai mult! Am jucat cum am putut, dar nu a fost de ajuns. Când ai o șansă în fața lui Judd trebuie să o fructifici. Dacă nu o faci, s-ar putea să nu mai ai șansa de a reveni la masă" a spus după înfrângerea clară din fața lui Judd Trump.
O’Sullivan încerca să obțină primul trofeu după câștigarea Campionatului Mondial, având două finale pierdute în Marshall Arena din Milton Keynes, la Openul Irlandei de Nord și Openul Scoțian, dar s-a lovit ca de un zid de Trump.
UK Championship
O'Sullivan, primul sfertfinalist de la UK Championship! "Racheta" nu a avut mari emoții cu Saengkham
ACUM 20 ORE
Trump va juca în finala de la World Grand Prix împotriva lui Mark Selby sau a prietenului său Jack Lisowki. A doua semifinală de la Milton Keynes va fi de la ora 21 pre Eurosport Player.
"Poate fi bătut. Judd nu este invincibil, iar băieții rămași în competiție vor avea o șansă în finală" a conchis Ronnie.

Judd Trump, înfrângere dramatică în sferturile Scottish Open. Bătut de locul 37 mondial

Snooker
Trump își face "mea culpa", după eliminarea de la UK Championship: "Am fost vai de mine"
IERI LA 09:36
UK Championship
O'Sullivan l-a contrazis pe Murphy, privind prezența amatorilor în circuit: "Să-și caute al jobb"
27/11/2021 LA 08:32