Ronnie O’Sullivan, câștigător al acestui turneu în 2018, s-a calificat în semifinale la World Grand Prix, ultimul turneu de snooker al anului, după o revenire excelentă în fața lui Kyren Wilson, 5-3. "Racheta" fost condus cu 2-0 în debutul meciului, iar apoi cu 3-1, însă a revenit spectaculos și s-a calificat în penultimul act, acolo unde va da peste Judd Trump.
O’Sullivan, care încearcă să obțină primul trofeu după câștigarea Campionatului Mondial, având două finale pierdute în Marshall Arena din Milton Keynes, la Openul Irlandei de Nord și Openul Scoțian, va avea o misiune extrem de grea în semifinale la World Grand Prix, turneu câștigat în 2019 de Neil Robertson.

O'Sullivan – Trump, prima semifinală de la World Grand Prix

Snooker
Mădălin Gal și Eduard Riti, câștigătorii Century Snooker Open si RST Junior League – Etapa 3
17/05/2022 LA 11:56
Altfel, Judd Trump a obținut o victorie convingătoare în fața compatriotului Martin Gould, 5-2, la Milton Keynes. Liderul mondial a avut nevoie de reveniri epice pentru a trece de Michael Holt și Stuard Bingham în primele două runde, dar pare că și-a intrat în formă și este pregătit de un duel cu Ronnie O'Sullivan.
Pe cealaltă parte de tablou vor concura Mark Selby în cpmpania iranianului Hossein Vafaei și Jack Lisowski în compania chinezului Zhao Xintong, meciuri care vor putea fi urmărite în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Snooker
Ronnie O'Sullivan și-a dezvăluit planurile. Obiectivul cel mare, un nou record mondial
12/05/2022 LA 12:47
Snooker
De la Crucible la RST Snooker Club, pentru CENTURY Snooker Open, în perioada 06-08 Mai
04/05/2022 LA 20:15