Ronnie O’Sullivan, câștigător al acestui turneu în 2018, s-a calificat în semifinale la World Grand Prix, ultimul turneu de snooker al anului, după o revenire excelentă în fața lui Kyren Wilson, 5-3. "Racheta" fost condus cu 2-0 în debutul meciului, iar apoi cu 3-1, însă a revenit spectaculos și s-a calificat în penultimul act, acolo unde va da peste Judd Trump.
O’Sullivan, care încearcă să obțină primul trofeu după câștigarea Campionatului Mondial, având două finale pierdute în Marshall Arena din Milton Keynes, la Openul Irlandei de Nord și Openul Scoțian, va avea o misiune extrem de grea în semifinale la World Grand Prix, turneu câștigat în 2019 de Neil Robertson.

O'Sullivan – Trump, prima semifinală de la World Grand Prix

Snooker
S-au tras la sorți tablourile de calificări și cel principal la "Marius Ancuța Classic 2021"
22/09/2021 LA 13:36
Altfel, Judd Trump a obținut o victorie convingătoare în fața compatriotului Martin Gould, 5-2, la Milton Keynes. Liderul mondial a avut nevoie de reveniri epice pentru a trece de Michael Holt și Stuard Bingham în primele două runde, dar pare că și-a intrat în formă și este pregătit de un duel cu Ronnie O'Sullivan.
Pe cealaltă parte de tablou vor concura Mark Selby în cpmpania iranianului Hossein Vafaei și Jack Lisowski în compania chinezului Zhao Xintong, meciuri care vor putea fi urmărite în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Snooker
#ETalks cu Rareș Sinca, dublu câștigător al trofeului Marius Ancuța Classic
22/09/2021 LA 13:26
Snooker
Marius Ancuța CLASSIC a ajuns la a patra ediție!
14/09/2021 LA 05:37