Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan a dezvăluit secretul triumfului său de la World Grand Prix. Mărturisirea inedită a "Rachetei"

Andrei Nicolae

Actualizat 22/01/2024 la 20:38 GMT+2

Ronnie O'Sullivan a cucerit duminică seara cel de-al treilea titlu din carieră la World Grand Prix, după o revenire fantastică în fața lui Judd Trump. După finalul duelului, "Racheta" a dezvăluit ce l-a ajutat în mod indirect să triumfe la Leicester, după un start de săptămână în care nu s-a simțit "în apele sale".

O'Sullivan, inevitabil. Așa a câștigat "Racheta" al 3-lea titlu la World Grand Prix contra lui Trump

Ronnie O'Sullivan a duminică cucerit titlul de la World Grand Prix, după ce l-a învins în marea finală pe Judd Trump cu scorul de 10-7, într-un duel al primilor doi jucători clasați în clasamentul mondial. "Racheta" a revenit incredibil după un start lent și și-a adjudecat cel de-al treilea titlu din carieră în Morningside Arena.
După meci, Ronnie a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre parcursul său din săptămâna petrecută la Leicester și a mărturisit că s-a simțit puțin bolnav în primele zile. Ulterior, "Racheta" a spus că starea sa era cauzată de mâncarea nesănătoasă, motiv pentru care și-a cumpărat un air fryer și un aparat de făcut smoothie-uri, aceste achiziții ajutându-l în mod indirect să treacă peste problemele sale și să se simtă mai bine la World Grand Prix, unde a ajuns să triumfe în fața lui Trump.
"La începutul săptămânii mă simțeam puțin bolnav și după aceea mi-am cumpărat un air fryer și un aparat de făcut smoothie-uri. Nu-mi place să mănânc mâncare nesănătoasă, mă face să mă simt ciudat.
Am început să mă simt mai bine pe măsura ce a trecut săptămâna. Am avut una dintre cele mai bune prestații ale mele contra lui Ding (n.r. 6-1, în semifinale) și asta mi-a oferit încredere, pentru că știam că trebuie să joc bine, ca să pot face ceva împotriva lui Judd", a mărturisit liderul mondial, potrivit Daily Mail.
Citește și:

RONNIE O'SULLIVAN ARE UN MARE FAVORIT LA TITLUL MONDIAL

În ultima perioadă, Ronnie ne-a obişnuit să îşi ironizeze rivalii, ultima oară făcând acest lucru după ce l-a învins pe Murphy în semifinala Mastersului. "Eu orbesc, am o mână șubredă, iar genunchii îmi joacă feste. Chiar şi aşa, nu reuşesc să mă învingă", spunea O'Sullivan mai în glumă mai în serios acum o săptămână şi jumătate.
De această dată, englezul a vorbit la superlativ despre adversarul din ultimul act al World Grand Prix, anticipând că "Asul din pachet" va deveni dublu campion mondial în luna mai (după titlul din 2019, 18-9 în finală cu John Higgins).
"La 4-0 m-am gândit că Judd mă poate învinge cu un scor de genul 10-1. Am luptat mult, pentru Judd e un adevărat războinic. Din punctul meu de vedere, el va fi marele favorit pentru câştigarea Campionatului Mondial de anul acesta", a spus Ronnie, citat de BBC.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo