Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan, declarație de neînțeles, după ce a avansat în sferturi la World Grand Prix: "Nu mă bucur"

Nicu Savin

Actualizat 18/01/2024 la 22:53 GMT+2

Ronnie O'Sullivan s-a calificat cu emoții în sferturile de finală de la World Grand Prix, învingându-l în joc decisiv pe Zhou Yuelong, scor 4-3. La finalul partidei, septuplul campion mondial a dezvăluit că nu simte nicio satisfacție după această victorie, deoarece nu este mulțumit de prestațiile sale, de modul în care lovește bilele. "Racheta" a insistat că are nevoie de o pauză lungă.

O'Sullivan, în sferturi la World Grand Prix! "Racheta" a închis meciul cu Yuelong cu un break superb

Ronnie O'Sullivan traversează o perioadă de vis din punct de vedere al rezultatelor, ajungând la 11 victorii consecutive în turneele importante. După titlurile de la UK Championship și Masters, "Racheta" se apropie de un nou trofeu, la World Grand Prix, acolo unde s-a calificat azi în sferturile de finală.
Ronnie a avut emoții serioase cu Zhou Yuelong, dar a reușit să se impună în decisiv, scor 4-3. Prestația sa a fost una foarte bună, cel puțin jocurile pe care le-a câștigat, el reușind break-uri consistente, de 67, 107, 50 și 90 de puncte. În plus, septuplul campion mondial a încheiat meciul cu un procentaj de 97% la loviturile de buzunar.

Ronnie O'Sullivan, nemulțumit de snookerul pe care îl produce la World Grand Prix

Cu toate aceste statistici, Ronnie nu a dezvăluit că nu e deloc mulțumit de modul în care se descurcă la masă. La interviul de după meci a subliniat că nu se poate bucura de victorie, pentru că simte că jocul său nu este la nivelul dorit. Englezul a insistat că ar prefera să joace mai bine și să piardă și a adăugat că are nevoie de o pauză, una pe care a anunțat, de altfel, că și-o va lua după turneul de la Leicester.
"Nu pot să înțeleg. Trebuie să mă gândesc cu adevărat dacă pot continua să mă simt cum mă simt în această perioadă. Nu mă bucur de felul în care lovesc bilele. Este doar o muncă grea și nu am nicio idee unde se duc bilele. Este doar o presupunere. Și este o luptă.Cel mai rău este că câștigi turnee în acest fel. Dacă aș fi eliminat în primul tur la fiecare meci, ar fi o decizie ușor de luat. Nu mă bucur de victoria asta, să fiu sincer.
Cu siguranță am nevoie de o pauză. Dar așa e de 25 sau 30 de ani. Deci nu este nimic diferit. Snookerul este singurul lucru pe care îl cunoscu. Și este greu să nu fac asta, pentru că e treaba mea.Este tot ceea ce știu să fac. M-am chinuit să trec peste asta. Dar acum nu primesc satisfacție, pur și simplu nu știu de ce. Prefer să lovesc bine și să pierd decât să lovesc îngrozitor și să câștig turnee.", a spus Ronnie, citat de .
Deși pare că abia așteaptă să plece acasă, Ronnie este la doar 3 meciuri de un nou trofeu și cu siguranță va da tot ce are mai bun pentru a-l obține. Vineri, "Racheta" va juca în sferturile de finală de la World Grand Prix contra lui Garry Wilson, care a trecut azi de Tom Ford cu 4-2.
Toate meciurile de la World Grand Prix sunt pe parcursul acestei săptămâni LIVE pe Eurosport și aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo