Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

World Open: Victorie clară pentru Mark Selby, Trump a reușit o revenire spectaculoasă de la 0-63

Sebastian Ujica

Actualizat 30/10/2019 la 17:52 GMT+2

A treia zi de concurs de la World Open de la Yushan a oferit o nouă surpriză majoră după eliminarea categorică a lui Shaun Murphy.

Snooker Open Yushan : Solid victory for Selby

Credit imagine: Eurosport

Considerat unul dintre cei mai în formă jucători la ora actuală, Shaun Murphy a pierdut cu un scor clar în fața lui Dott. Campionul mondial din 2006 a avut o prestație solidă pe tot parcursul meciului și, după ce a pierdut primul frame, le-a câștigat pe următoarele 5.
picture

Snooker Open Yushan : Shaun Murphy, învins categoric de Dott

Finalistul de la English Open, David Gilbert, a reușit la rândul său o victorie convingătoare, 5-0 cu Anthony McGill. Mark Allen l-a învins cu 5-3 pe Zhang Anda, Kyren Wilson a trecut cu 5-4 de Hossein Vafaei, Jack Lisowki n-a avut emoții cu Xiao Guodong, scor 5-1, Ali Carter fiind și el în mare formă cu Alfie Burden, 5-2.
Mark Selby, câștigătorul ultimului turneu de puncte, l-a învins cu 5-2 pe Noppon Saengkham, reușind 4 break-uri de peste 50 de puncte.
picture

Snooker Open Yushan : Victorie convingătoare a lui Mark Selby

Liderul mondial, Judd Trump, a avut din nou emoții. A fost condus de Liang Wenbo cu 3-2, însă a arătat deja că este capabil de reveniri spectaculoase, câștigând cu 5-3. În chiar primul joc al disputei, a reușit să câștige după ce a fost condus cu 63-0.
picture

Snooker Open Yushan: Revenire spectaculoasă a lui Judd Trump de la 0-63 în primul joc cu Liang Wenbo

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo